Artă textilă

Artele textile au reprezentat o parte fundamentală a vieții umane încă de la începutul civilizației, folosite pentru a construi obiecte practice sau decorative. Metodele de construcție, cum ar fi cusutul, tricotatul, croșetatul sau croitoria, împreună cu uneltele folosite alcătuiesc istoria bogată a textilelor care au pus bazele creațiilor contemporane. Arta textilă este un concept artistic și stilistic departe de bijuteria clasică.

Tricou pentru barbati, pictat manual
Disponibil
Artă textilă

Tricou pentru barbati, pictat manual

150,00 lei
Tricoul a fost pictat manual cu culori textile speciale, rezistente la apă. Se poate spăla manual sau automat, la maxim 30/ 40 de grade pentru a păstra în timp pictura. Se recomandă a se spăla pe dos. 100% bumbac. Tricoul este mărimea XXL (circumferința 120 cm).
Vizualizare
Maci
Disponibil
Picturi simple

Maci

170,00 lei
Pictură pe tricou, realizată pe comanda.
Vizualizare
Galaxie intr-o sticla
Disponibil
Sculptură

Galaxie intr-o sticla

12,14 lei
Sticluta umpluta cu vată compresata si vopsea. Dop de pluta negru. Sticluta este stopita la exterior cu vopsea alba, reprezentand stelele si cometele.
Vizualizare
Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.