Picturi celebre

Categoria de lucrări de artă prezentată în această secțiune intitulată picturi celebre, se referă la acele creații care au avut ca punct de inspirație atât lucrările de artă faimoase cât și diferite personaje sau celebrități. 

Lucrările prezentate în această categorie nu se doresc a fi considerate lucrări autentice, ci ele sunt un exercițiu și o recunoaștere a măestriei artiștilor consacrați.

Women 3
Disponibil
Picturi

Women 3

4.900,00 lei
Pictură în ulei pe pânză întinsă. Dimensiune 50 x 70 cm
Vizualizare
Banana
Disponibil
Picturi

Banana

425,00 lei
Pentru că sunt pasionată de pictură realistă am reprodus celebra operă a lui Maurizio Cattelan vândută cu 120.000 $, însă în varianta mult mai durabilă.  30 x 30 cm pe pânză cu șasiu de 4 cm. Este o pictura ideala pentru un cadou memorabil sau pentru a transforma un perete intr-o poveste. Nu este recomandata...
Vizualizare
Creative disorder
Disponibil
Tablouri moderne

Creative disorder

485,71 lei
Lucrare originală cu tehnică inversă de expunere ( pictura este în exteriorul ramei și nu în interiorul acesteia), protejată cu strat dublu de vernis mat+lucios. 
Vizualizare
Cassiopeia
Disponibil
Picturi celebre

Cassiopeia

182,14 lei
"Cassiopeia" este o pictură inspirată de legenda despre regina Cassiopeia, sotia lui Cefeu (mitologie), care pune în evidență faptul că oricâte orgolii am avea, la un moment dat ajungem să fim doar un nume, o amintire.
Vizualizare
Mona Lisa
Disponibil
Picturi

Mona Lisa

425,00 lei
Toată lumea o cunoaște pe Mona Lisa din celebra pictură a lui Leonardo Da Vinci. Acum într-o variantă reinterpretată, modernă, însă extrem de sugestivă, Mona Lisa poate fi piesa principală în decorarea casei sau biroului tău. De asemenea, o poți oferi cadou unei persoane care iubește arta la fel de mult ca noi.
Vizualizare
Regina Maria
Disponibil
Picturi

Regina Maria

1.882,14 lei
Regina Maria- ulei pe pânză cu dimensiunea de 40/50 cm. Pictura se va trimite cu ramă.
Vizualizare
Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.