Portrete la comandă

Un portret este o operă de artă care spune povestea unei persoane. Portretul în creion însemnă cel mai unic, special și memorabil cadou pe care îl poți oferi unei persoane dragi, o amintire plăcută care va dăinui mai departe zeci de ani. Desigur, îți poți oferi chiar ție o asemenea lucrare de artă. De nu, nu-i așa?

Ce ne poate spune un portret?

Portretizarea ne poate spune despre modul în care îi vedem pe oameni. Portretele ne arată adesea cum arată o persoană, dar pot surprinde și o idee despre o persoană sau ceea ce reprezintă. Portretele ne pot spune, de asemenea, modul în care o persoană dorește să fie văzută și să surprindă o anumită stare de spirit pe care o trăiește. Acest lucru poate fi descris prin alegerea culorii și a unei atmosfere generale într-o imagine.

Ce putem învăța din portretizare?

În istoria artei, portretele femeilor subliniau adesea frumusețea și modestia. Portretele bărbaților erau uneori folosite pentru a reprezenta puterea și statutul. În istoria mai recentă, portretizarea vine în forme infinite și nu mai este un indicator al statutului, ci un mod de a explora viața altei persoane.

Portret la comandă,  4 personaje, format A3
Disponibil
Desen

Portret la comandă, 4 personaje, format A3

536,00 lei
Portret 4 personaje pe format A3, realizat pe bază de comandă. Modelul cu 4 personaje prezentat se realizează exclusiv doar pe formatul de A3. Este creat pe hârtie de calitate, cu ramă inclusă în preț.
Vizualizare
Portret 1 persoana
Disponibil
Portrete la comandă

Portret 1 persoana A4

270,00 lei
Portret 1 persoană realizat pe format A4 (21.00 x 29.70 cm) în creion, personalizat, realizat la cerere. Personalizat și creat cu produse de calitate, foaie de desen Fabriano și creioane speciale pentru desen.
Vizualizare
Portret 2 persoane
Disponibil
Desen

Portret 2 persoane A3

550,00 lei
Portret 2 persoane realizat pe format A3 (29.70 x 42.00 cm) în creion, personalizate, realizat la cerere. Personalizat și creat cu produse de calitate, foaie de desen Fabriano și creioane speciale pentru desen.
Vizualizare
Scan portret
Disponibil
Desen în creion

Portret 1 persoană A3

358,00 lei
Portret 1 persoană realizat pe format A3 (29.70 x 42.00 cm) în creion, personalizat, realizat la cerere. Personalizat și creat cu produse de calitate, foaie de desen Fabriano și creioane speciale pentru desen.
Vizualizare
Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.