Lumânări parfumate

Lumânările parfumate, prin atmosfera creată de flacăra și parfumul inedit, dulceag-floral, fresh, cu note lemnoase sau arome gurmande, vă vor mângâia pur și simplu sufletul! Turnate manual, din ceară naturală sau din ceară de soia, nu doar că aduc un plus de romantism și rafinament locului în care vor fi amplasate, dar vor oferi și acea notă unică din perspectiva design-ului de interior. 

Parfumul emanat joacă un rol important spre obținerea unei clipe de relaxare, fie că este vorba despre o reîncărcare a bateriilor după o zi lungă, o cină în doi, o cină în familie, sau un eveniment special. Cu fiecare reîntâlnire cu aroma în cauză, veți retrăi frumoasele clipe care sunt legate de aprinderea lumânării parfumate. 

Lumânare Mommy
Disponibil
Lumânări parfumate

Lumânare "Mommy"

45,00 lei
Lumânare decorativă turnată manual, din ceară 100% naturală de soia. Personalizată cu foiță de imitație de aur, dar se poate realiza și fără. Fitilul este din bumbac.
Vizualizare
Lumânare
Disponibil
Lumânări parfumate

Lumânare "Bubble"

45,00 lei
Lumânare decorativă turnată manual, din ceară 100% naturală de soia. Fitilul este din bumbac.  
Vizualizare
1
Disponibil
Lumânări parfumate

Lumânare "Hera"

45,00 lei
Lumânare decorativă turnată manual din ceară 100% naturală de soia. Fitilul este din bumbac.  
Vizualizare
Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.