Colaj

Considerat un procedeu pictural, colajul se înregistrează precum un gen artistic folosit în special în sfera artei moderne. La bază, metoda de realizare a unui colaj nu deține nici o definiție din punct de vedere al materialelor utilizate, constând în lipirea pe pânze sau anexarea unor corpuri străine (fragmente de hârtie, material textil, lemn, reziduuri vegetale, etc.). Scopul final al acestui proces de lipire a unor elemente eterogene este obținerea unui efect de ansamblu al ideii și expresivității artistului.

Panou decorativ
Disponibil
Artă textilă

Panou decorativ

2.042,00 lei
Lucrare realizată în tehnica colajului textil. O tehnică ce implică deosebit de multă muncă și atenție la detalii. 
Vizualizare
Panou decorativ
Disponibil
Artă textilă

Panou decorativ

1.838,00 lei
Panou decorativ realizat prin utilizarea colajului textil.  O tehnică ce implică multă pricepe și atenție de detalii. Sugestie de prezentare. Lucrarea nu vine însoțită de rama din imagine. 
Vizualizare
Tablou nou născut
Disponibil
Colaj

Tablou nou născut

69,53 lei
Dacă urmează un eveniment important în familia voastră, acest tablou poate să rămână o amintire frumoasă, pe viață. Sugestie de prezentare. 
Vizualizare
Tablou abstract acrylic si licheni stabilizati
Disponibil
Tablouri

Tablou abstract- licheni stabilizați

248,30 lei
O compoziție abstractă din licheni naturali stabilizați, colorată și foarte expresivă poate da viața - la propriu- oricărei încăperi. Lucrarea de față este o reprezentare de artă vie ce are rol atât de decor cât și de purificare a aerului. Alege să îți decorezi biroul cu ea sau de ce nu, să o oferi cadou.
Vizualizare
Copac licheni stabilizati
Disponibil
Colaj

Copac licheni stabilizați

127,10 lei
Copac licheni stabilizați și elemente decorative: gărgăriță, albină și ciupercă. Baza copacului este realizată din lemn. 
Vizualizare
zbor spre lumina` cuplu `
Disponibil
Colaj

`Light Mandalas`Zbor spre lumina

999,74 lei
Pasarea nu se teme ca se va rupe creanga pe care sta, ea are incredere in propriile-i aripi. Crede in tine, cauta lumina,doreste-ti mai mult si ia-ti zborul de cate ori este nevoie!
Vizualizare
Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.