Colaj

Considerat un procedeu pictural, colajul se înregistrează precum un gen artistic folosit în special în sfera artei moderne. La bază, metoda de realizare a unui colaj nu deține nici o definiție din punct de vedere al materialelor utilizate, constând în lipirea pe pânze sau anexarea unor corpuri străine (fragmente de hârtie, material textil, lemn, reziduuri vegetale, etc.). Scopul final al acestui proces de lipire a unor elemente eterogene este obținerea unui efect de ansamblu al ideii și expresivității artistului.

Ornament Paste
Disponibil
Tablouri cu licheni

Ornament Paște

65,00 lei
Ornament pentru Sărbătorile Pascale, cu licheni stabilizați și flori criogenate!
Vizualizare
Vază Venus
Disponibil
Colaj

Vază Venus

300,00 lei
Aranjament vază Venus cu bujori din sãpun şi lalele artificiale cu aspect 100% natural.
Vizualizare
Tablou din licheni: Copacul vietii
Disponibil
Tablouri

Tablou din licheni: Învățătoare/ profesoară

190,00 lei
Tablou din licheni stabilizați, 100% naturali. Tablouri se fac în funcție de preferință și sunt făcute exclusiv pe comandă. Vă rugăm menționați înainte de a comanda modelul dorit!    
Vizualizare
null
Disponibil
Tablouri

Tablou din licheni: Copacul vieții

190,00 lei
Tablou din licheni stabilizați, 100% naturali.  Vă rugăm să ne menționați înainte de a procesa comanda formatul pe care îl doriți.  
Vizualizare
Tablou din licheni stabilizați - Îndrăgostiți
Disponibil
Tablouri

Tablou din licheni stabilizați - Cuplu îndrăgostit

62,00 lei
Tabloul din licheni stabilizați este cadoul perfect pentru orice ocazie. * Anumite elemente pot diferi în funcție de disponibilitatea stocului de materiale.    Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați.    
Vizualizare
Cutie cu licheni stabilizati de Craciun
Disponibil
Colaj

Cutie cu licheni stabilizați de Crăciun

66,79 lei
Aranjament cu lumânare și licheni stabilizați, colorați, potrivit pentru a fi oferit cadou de Crăciun unei persoane dragi. * Preț pentru un singur aranjament. Vă rugăm precizați modelul dorit!
Vizualizare
Tablou din licheni - Eleganța
Disponibil
Tablouri

Tablou din licheni - Eleganța

90,00 lei
Tablou din licheni stabilizați. Tablou aniversare. * Anumite elemente pot diferi în funcție de disponibilitatea stocului de materiale.    Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați.  
Vizualizare
Tablou din licheni...
Disponibil
Tablouri

Tablou din licheni stabilizați - prietenie

62,00 lei
Optează pentru un cadou special și unic, oferind un tablou din licheni stabilizați, 100% naturali. * Anumite elemente pot să difere în funcție de disponibilitatea stocului de materiale.    Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați.  
Vizualizare
Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.