Eliss

★★★★★
★★★★★

25 ani, bucătar și scriitoare de profesie, mi-am îndreptat înca din copilărie atenția spre pictură. Tot ceea ce nu pot exprima gastronomic și în scris, aștern cu pensula pe sticlă. 

Am rămas fidelă picturii pe sticlă datorită faptului că îți solicită răbdarea, fiind un exercițiu extraordinar de benefic pentru ceea ce sunt azi, ca adult, în fața societății. Folosesc diverse tehnici și materiale, fără teama de "a greși", interesul principal fiind acela de a explora până la epuizare felul în care arta lasă o amprentă asupra existenței umane.

În cea mai mare parte, nu folosesc tehnica "în oglindă" ( adică să pictezi doar pe o față a sticlei, și mai apoi să o întorci). Astfel, lucrările mele pot fi atinse, nu doar privite. Un cumul de simțuri duce la o mai bună înțelegere a artei și implicit, la o trăire a acesteia, mai intensă.Cerere de acces la datele personale

Puteți solicita vânzătorului să furnizeze raportul datele dvs. personale pe care le au magazin prin introducerea Id-ul de e-mail.

Review(s)

  • 0 Review(s)

Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.