Cheivan Diana

Ma consider un artist sensibil si imi place sa expun antiteze intre bine si rau in picturile mele. Fiecare lucrare are un mesaj profund in spate, acesta reprezentand o traire sau sentiment. Pictez pe panza cu vopsea acrilica si culori in ulei si folosesc tehnici mixte in realizarea lucrarilor. Stilul meu este reprezentat adeseori de elemente abstracte, simple, realiste , portete sau peisaje, picturile mele fiind din categoria artei contemporane. Imi place sa folosesc culori vii cand am o stare de spirit energica sau fericita, si culori monotone cand realizez peisaje sau elemente triste. Eu abordez atat arta abstracta cat si cea realista.Cerere de acces la datele personale

Puteți solicita vânzătorului să furnizeze raportul datele dvs. personale pe care le au magazin prin introducerea Id-ul de e-mail.

Portofoliu

Camuflajul Muntilor
Disponibil
Picturi

Camuflajul Muntilor

268,50 lei
Lucrare realizata pe panza, in acrilic si culori in ulei. Contine toate culorile primare si non culorile. Pictura reprezinta un peisaj abstract cu munti.
Galaxie intr-o sticla
Disponibil
Sculptură

Galaxie intr-o sticla

46,30 lei
Sticluta umpluta cu vată compresata si vopsea. Dop de pluta negru. Sticluta este stopita la exterior cu vopsea alba, reprezentand stelele si cometele.
Gratie indurerata
Indisponibil
Colaj

Gratie indurerata

268,50 lei
Pictura reprezinta o balerina realizata in colaj, cu petale de trandafir  naturale si partituri in fundalul cu nuante de gri. 
Portret de copil
Disponibil
Desen

Portret de copil

167,50 lei
Portret cu creion alb pe hartie neagra, Rama alba. Portretul este inspirat dupa mine de cand eram copil.
Revelatie in culori
Disponibil
Colaj

Revelatie in culori

440,20 lei
Tablou realizat din ambalaje de bomboane si folie de aluminiu, pentru a promova reciclarea. Tabloul intruchipeaza un portret realizat in culori vii, marginile panzei sunt realizate din ambalaje de la guma de mestecat. Acesta este finisat cu un strat de folie transparenta.
valuri triste
Disponibil
Picturi

Valuri triste

470,50 lei
Peisaj realist in ulei, turcoise-albastru. Rama turcoise si paspartout alb.
Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.