Tămaș Madalina

buna, ma numesc Madalina( Mazgalina) din Arad, am 26 de ani si sunt o pictorita pasionata de frumos si handmade. Imi place sa pictez de mica cam de la 5 ani, arta pe mine ma relaxeaza si imi deschide noi orizonturi. Am absolvit Liceul de Arte Sabin Dragoi 12 ani 4 ani clasele mici am studiat pianul, ceea ce nu mii s-a potrivit, iar dein 5 -12 am studiat Artele Plastice la sectia textile.In anii de liceu am participat la foarte multe expozitii, vernisaje si concursuri nationale si internatiuonale.(Olimpiada de Mestesuguri Populare de la Sibiu, Fantasticul din mine si din Afara mea , culorile muresului etc.) lucrarile mele sunt in stil decorativ,asta ma defineste. Pictez pe panza in ulei-sau acrilic, portrete in creion, picturi pe hartie in diferite tehnici mixte dar si pe peretii caselor (interior) avand o experienta de 3 ani in domeniul restaurarii cladirilor istorice siv nu numai .Fac la comanda diferite lucrari la cererea clientului. Daca v-am starnit curiozitatea nu ezitati sa ma contactati.Cerere de acces la datele personale

Puteți solicita vânzătorului să furnizeze raportul datele dvs. personale pe care le au magazin prin introducerea Id-ul de e-mail.

Portofoliu

cele trei ursitoare
Disponibil
Colaj

cele trei ursitoare

4.769,00 lei
Aceasta lucrare face parte din categoria atestatului meu din clasa a12 a . este un triptic ce infatiseaza tineretea, viata si moartea. dimensiunea este 150/70 fiind un triptic. Tehnica este una mixta colaj cu pictura in acrilic cu inseratii de fire textile impletite si bucati de piele naturala.
Copacul cu vise
Disponibil
Picturi

Copacul cu vise

904,80 lei
Pictura are dimensiunea de 50/70 cm pictura in ulei cu acrilic auriu din anul 2014  
Inchinare spre Brancusi
Disponibil
Picturi

Inchinare spre Brancusi

268,50 lei
Aceasta lucrare a participat la concursul de pictura din 2019 pentru Brancusi. dimensiune 30/25 pe hartie
Lumea vazuta de Sirena
Disponibil
Picturi

Lumea vazuta de Sirena

369,50 lei
Pictura are dimensiune de 30/50 cm pe panza. pictura in ulei
Toamna cade frunza
Disponibil
Picturi

Toamna cade frunza

278,60 lei
Pictura pe hartie pictata in acril cu tintampan . Anul 2019
Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.