Voicilă Drăgulescu Daniela

Orice lucrare inseamnă o poveste!

O poveste incepe intodeauna cu ...a fost odată!...In cazul meu a fost odată...la inceputuri , laviul ,tehnică raidă de care eu m-am indrăgostit inainte de a intra la facultatea de Arte Plastice și căreia i-am rămas credincioasă precum dragostei dintâi. A urmat apoi uleiul, tehnică fastă și vastă precum nesfârșirea culorilor din curcubeu. In fine, de curând m-am aplecat asupra mixed art media , o tehnică mai nouă(nouă pentru mine,căci altminteri ce mai e nou in artele plastice azi?!), o tehnică interferentă in care cred că imi pot purta și extinde poveștile pe tărâmuri noi, incă neexplorate de mine. Acuarela este o nouă și proaspătă incercare.

Povești de iubire, ipostaze , arcuri peste timp și de ce nu, o nouă minunare revențioasă in fța privilegiului de a povesti cu penelul istorii mai vechi sau mai recente , trăite sau doar visate.Cerere de acces la datele personale

Puteți solicita vânzătorului să furnizeze raportul datele dvs. personale pe care le au magazin prin introducerea Id-ul de e-mail.

Portofoliu

Contrastiv
Disponibil
Colaj

Contrastiv

1.026,00 lei
Mixed media art.
Exuberanta
Disponibil
Colaj

Exuberanta

1.228,00 lei
Mixed media art
Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.