Parocescu Alina Alexandra

Am absolvit Liceul de Arte “Hariclea Darclee” din Braila iar dibacia si creativitatea le-am mostenit de la tata. Provin dintr-o familie simpla si totodata normala romaneasca,iar acum am familia mea al carui centru este fetita mea.Imi place sa pictez,sa citesc,sa reciclez materiale,iubesc natura,aerul liber si pescuitul.Din dragoste pentru obiecte lucrate manual dar si pentru licheni stabilizati am initiat proiectul GreenGift: atelierul de cadouri si decoratiuni cu licheni si plante stabilizate create personalizat cu ajutorul picturilor sau al poeziilor.Cerere de acces la datele personale

Puteți solicita vânzătorului să furnizeze raportul datele dvs. personale pe care le au magazin prin introducerea Id-ul de e-mail.

Portofoliu

Copac licheni stabilizati
Disponibil
Colaj

Copac licheni stabilizați

170,00 lei
Copac licheni stabilizați și elemente decorative: gărgăriță, albină și ciupercă. Baza copacului este realizată din lemn. 
Vizualizare
Cutie cu licheni stabilizati de Craciun
Disponibil
Colaj

Cutie cu licheni stabilizați de Crăciun

66,79 lei
Aranjament cu lumânare și licheni stabilizați, colorați, potrivit pentru a fi oferit cadou de Crăciun unei persoane dragi. * Preț pentru un singur aranjament. Vă rugăm precizați modelul dorit!
Vizualizare
Tablou abstract acrylic si licheni stabilizati
Disponibil
Tablouri

Tablou abstract- licheni stabilizați

267,14 lei
O compoziție abstractă din licheni naturali stabilizați, colorată și foarte expresivă poate da viața - la propriu- oricărei încăperi. Lucrarea de față este o reprezentare de artă vie ce are rol atât de decor cât și de purificare a aerului. Alege să îți decorezi biroul cu ea sau de ce nu, să o oferi cadou.
Vizualizare
Tablou nou născut
Disponibil
Colaj

Tablou nou născut

64,36 lei
Dacă urmează un eveniment important în familia voastră, acest tablou poate să rămână o amintire frumoasă, pe viață. Sugestie de prezentare. 
Vizualizare
Tablou piciorus
Disponibil
Colaj

Tablou picioruș

42,50 lei
Tablou mic cu picioruș, un model ideal pentru a oferi mărturii la botezul copilul. 
Vizualizare
Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.