Hoanta Ana

Desenul este una dintre cele mai mari pasiuni ale mele, inca de la varsta de 7 ani. Nu am urmat o facultate de arte, sau nu am urmat cursuri specializate. Insa, studiez si urmez cursuri de design interior.  Am inceput prin a desena personaje din desenele animate, apoi am inceput desenul digital, desenam doar pe calculator pana cand intr-o si m-am hotarat sa incerc sa desenez si pe hartie. De atunci, desenam foarte rar, insa cineva m-a motivat sa continui si sa incep sa imi promovez talentul. Momentan, realizez portrete pentru cine isi doreste sa aiba un tablou frumos realizat de mana, sau desenez pentru mine, pentru a ma perfectiona si pentru a-mi descoperi propriul stil. Desenez atat din imaginatia mea cat si dupa referinte, pentru a invata exact unde plasez umbrele, sau adaptez. Sunt la inceput de drum insa sunt optimista si sper ca mai tarziu sa imi pot expune anumite lucrari in galerii sau de ce nu, sa am propria mea galerie :). Sper ca lucrarile mele sa fie pe placul vostru!Cerere de acces la datele personale

Puteți solicita vânzătorului să furnizeze raportul datele dvs. personale pe care le au magazin prin introducerea Id-ul de e-mail.

Portofoliu

Angel
Disponibil
Desen

Angel

470,50 lei
Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.