Bota Miruna-Lavinia

"Mi-a fost dat sa fiu pictor, si asta si fac!"

De cand ma stiu doar asta am visat, sa desenez, sa pictez, practic sa creez ceva frumos pentru ochi, estetic, care sa puna un zambet pe buze!

Prima mea pictura a fost cu un curcubeu, am stiut de atunci ca vreau sa pictez in culori frumoase, folosind tot spectrul curcubeului!

Nu ezitati si priviti cateva din lucrarile mele, poate va indragostiti de una :)Cerere de acces la datele personale

Puteți solicita vânzătorului să furnizeze raportul datele dvs. personale pe care le au magazin prin introducerea Id-ul de e-mail.

Portofoliu

Aurora Boreala
Disponibil
Picturi

Aurora Boreala

824,00 lei
Pictura glow in the dark, lucrata in acril pe panza. Dimensiune: 70x50 cm Tehnica noua de utilizare a pigmentului LIT, cunoscut drept cel mai puternic pigment fosforescent in arta. Lumineaza cca. 5 ore. Se vinde lacuit si fara rama.
Bujori si bondari - premium design 1
Disponibil
Picturi

Bujori si bondari - premium design 1

2.440,00 lei
Pictura premium design pentru un decor modern. Pictat cu pigment auriu, cu un fundal contrastant pentru bujori si bondari.
Desen cu maci
Disponibil
Desen

Desen cu maci

76,60 lei
Citiți vă rog cu atenție! Dimensiune aproximativă: 40x25 cm (A3) Se vinde fără ramă, livrată într-un tub. Necesită înrămare corespunzătoare. Prețul este doar pentru desenul în pastel.   Tehnica: pasteluri uleioase pe hârtie. A se manevra cu atenție!
Iarna pe Prut
Disponibil
Picturi

Iarna pe Prut

420,00 lei
Pictura pe panza, cu raul Prut in anotimp de iarna, in stil impresionist. Dimensiune: 70x50cm Tehnica: acril pe panza Se vinde fara rama.
Padure Verde
Disponibil
Picturi

Padure Verde

147,30 lei
Pictura in stil post-impresionism, lucrata in acril pe panza. Dimensiune: 45x40 cm  
Peisaj
Disponibil
Picturi

Peisaj "Valea Jiului" în stil Van Gogh

137,20 lei
Pictură cu Valea Jiului, jud. Hunedoara, cu vedere pe de Părâng către Munții Retezat. Pictat în stilul lui Vincent Van Gogh. Dimensiune: 40x30cm Se vinde fără ramă.
Pictura in ulei cu maci
Disponibil
Picturi

Pictură în ulei cu maci

137,20 lei
Pictură în ulei cu maci pe pânză întinsă pe șasiu de lemn. Sugestie de prezentare. Tabloul nu vine însoțit de rama din imagine. 
Rasarit peste munte
Disponibil
Picturi

Răsărit peste munte

167,50 lei
Începeți fiecare zi cu un moment de respiro și imaginează-ți că ești acolo unde adierea răcoroasă a muntelui și căldura primelor raze de soare te încarcă cu energie și vitalitate. Alege acest tablou și oferă-ți momentele acestea de răsfăț a naturii chiar la tine acasă.
Tablou abstract - Electrizant
Disponibil
Picturi

Tablou abstract - Electrizant

420,00 lei
Tablou abstract lucrat cu pigmenti aurii si pigment Glow in the dark. Acril pe panza. Dimensiuni: 70x50cm Se vinde fara rama.
Tablou mic cu Biserica Saseasca din Reghin
Disponibil
Picturi

Tablou mic cu Biserica Saseasca din Reghin

64,48 lei
Un tablou mic, realizat in acuarele, reprezentand Biserica Saseasca din orasul Reghin. Tehnica: acuarele pe hartie. Dimensiune: aprox: 14x18 cm. Grosimea ramei este de 2 cm, din lemn. Are sistem de agatare si picior sustinere pe suprafata plana, ideal pentru birou.
Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.