Bota Miruna-Lavinia

"Mi-a fost dat sa fiu pictor, si asta si fac!"

De cand ma stiu doar asta am visat, sa desenez, sa pictez, practic sa creez ceva frumos pentru ochi, estetic, care sa puna un zambet pe buze!

Prima mea pictura a fost cu un curcubeu, am stiut de atunci ca vreau sa pictez in culori frumoase, folosind tot spectrul curcubeului!

Nu ezitati si priviti cateva din lucrarile mele, poate va indragostiti de una :)Cerere de acces la datele personale

Puteți solicita vânzătorului să furnizeze raportul datele dvs. personale pe care le au magazin prin introducerea Id-ul de e-mail.

Portofoliu

Aurora Boreala
Disponibil
Picturi

Aurora Boreala

971,43 lei
Pictura glow in the dark, lucrata in acril pe panza. Dimensiune: 70x50 cm Tehnica noua de utilizare a pigmentului LIT, cunoscut drept cel mai puternic pigment fosforescent in arta. Lumineaza cca. 5 ore. Se vinde lacuit si fara rama.
Vizualizare
Caine pe Transfagarasan
Disponibil
Picturi

Caine pe Transfagarasan

182,14 lei
Pictura la care te uiti acum, este reala, cainele era acolo, era al unor frantuzoaice care venisera cu caravana pe Transfagarasan. Eu stateam langa caravana si intr-o diminteata am prins instantaneul, asa cum nu am mai vazut niciodata. Cainele privea la intreg peisajul din fata sa. Pictand acest tablou, am incadrat zen-ul cainelui si ambianta linistita...
Vizualizare
Pictura in ulei cu maci
Disponibil
Picturi

Pictură în ulei cu maci

145,71 lei
Pictură în ulei cu maci pe pânză întinsă pe șasiu de lemn. Sugestie de prezentare. Tabloul nu vine însoțit de rama din imagine. 
Vizualizare
Premium Design - tablou triplu
Disponibil
Picturi

Premium Design - tablou triplu

600,00 lei
Tablou triplu, format din trei pânze pe șasiu de diferite dimensiuni. 2 buc de 30x30cm. 1 buc, cea din mijloc de 30x50cm. Pictat în acrilic și pigment auriu pentru modelul decorativ. Se vinde fără ramă, cu sistem de prindere.
Vizualizare
Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.