Nitu Adina

Pasiunea pentru desen este o trasatura de familie pe care tarziu am transformat-o intr-un stil de viata, poate din lipsa increderii, care apare la toti dintre noi, atunci cand nu vrei sa traiesti dupa reguli bine stabilite. Oricum ar fi, acum cred ca o importanta majora sta in repetitia aceste pasiuni,indiferent care este ea, asemeni unei rutine pe care o indeplinesti cu drag si spor! Asa, totul este posibil!

Lucrarile care ma definesc consider ca sunt cele in creion,unde pot detalia sincer ideile care curg pe firul imaginatiei mele insa cele in culoare (acryl, gouache, tempera) ma ajuta sa schimb perceptia asupra schitei si sa arat mai mult din ce este!

Ma bucura ideea de a avea cat mai multe creatii in casele oamenilor si sper sa impartasesc din viziunea aceasta asupra lumii interioare cu cativa dintre voi!

 Cerere de acces la datele personale

Puteți solicita vânzătorului să furnizeze raportul datele dvs. personale pe care le au magazin prin introducerea Id-ul de e-mail.

Portofoliu

FlorideSuflet
Disponibil
Picturi

Flori de Suflet

268,50 lei
Pictura in acryl. Finished Product.
Pene in Aer
Disponibil
Picturi

Pene in Aer

319,00 lei
Pene in culori.  
The Clown
Disponibil
Colaj

The Clown

369,50 lei
Clovnul din noi.
Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.