Loran Margareta

Iubesc natura,iubesc florile,si iubesc pictura.Ma simt intr-o alta dimensiune atunci cand pictez,si incerc sa redau in culori frumusetile naturii !

Pictura pentru mine este o relaxare.Pictez de aproximativ zece ani,perioada in care am realizat cu aproximatie cinci sute de lucrari.Am avut si mai multe expozitii,aproape toate in scop caritabil,in Orastie,Deva, Tg.Mures,Cluj-Napoca,Geoagiu.De asemenea,am facut si donatii de picturi,Spitalului Municipal Orastie,centrului pentru varstnici din Orastie si Geoagiu.Nu-mi doresc altceva,decat sa reusesc ca prin lucrarile mele sa aduc liniste,frumusete ,si pace,in sufletele celor care imi vad,sau imi cumpara lucrarile !Cerere de acces la datele personale

Puteți solicita vânzătorului să furnizeze raportul datele dvs. personale pe care le au magazin prin introducerea Id-ul de e-mail.

Portofoliu

AMURG
Disponibil
Picturi

Amurg

352,14 lei
Pictura in ulei pe panza pe sasiu 50x70 cm.
Vizualizare
Departe de lume
Disponibil
Picturi

Departe de lume

1.092,86 lei
Sugestie de prezentare. Tabloul nu vine însoțit împreună cu rama din imagine.  Indiferent de momentul în care ne aflăm, gândul nostru zboară mereu către un loc uitat de lume, unde zgomotul citadin și toată agitația din jur, rămân doar o amintire. 
Vizualizare
Feerie de iarna
Disponibil
Picturi

Feerie de iarna

437,14 lei
Pictură în ulei pe pânză cu șasiu de lemn. Pictura in ulei pe panza cu sasiu.Pictura in ulei pe panza cu sasiu. Detected language : Romanian
Vizualizare
PLOAIA
Disponibil
Picturi

Ploaia

607,14 lei
Pictură în ulei pe pânză cu șasiu de dimensiunea 50x70 cm( reproducere după JeffRowland).
Vizualizare
Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.