Iacob Anca

Creațiile mele sunt o expunere a trăirilor mele interioare pe care nu le pot exprima în cuvinte, însa le pot da formă și culoare. Sper ca vibrația acestor sentimente să ajungă și la cei ce îmi privesc tablourile.

 



Cerere de acces la datele personale

Puteți solicita vânzătorului să furnizeze raportul datele dvs. personale pe care le au magazin prin introducerea Id-ul de e-mail.

Portofoliu

Apollo
Disponibil
Tablouri

Apollo

369,50 lei
Pictură în ulei pe pânză întinsă pe șasiu de lemn, reprezentând bustul sculptat al zeului Apollo. Sugestie de prezentare. Tabloul nu vine însoțit de rama din imagine. 
Crini în vas auriu
Disponibil
Tablouri

Crini în vas auriu

1.228,00 lei
Dacă ești iubitor al stilului clasic, această lucrare de artă se potrivește perfect în livingul tău.  Este o piesă ce surprinde regalitatea atât prin compoziție cât și prin simbolistica captivată. Este un tablou ce emană eleganță și rafinament.
null
Disponibil
Picturi

Mireasă visând

521,00 lei
În universul feminin, nunta este unul dintre cele mai frumoase și așteptate momente. Plin de emoții și stări ce marchează noi începuturi. De aceea, lucrarea de față este un cadou cu totul și cu totul special pe care îl poți face unei viitoare mirese pentru ziua cea mare.
Pincipesa Ileana
Disponibil
Tablouri

Pincipesa Ileana

369,50 lei
Pictură în ulei realizat pe suportul unei pânze pe carton, reprezentând portretul ASR Principesei Ileana. Sugestie de prezentare. Pictura nu vine însoțită de rama din imagine.
Ritmul inimii
Disponibil
Tablouri

Ritmul inimii

369,50 lei
Pictură în ulei pe pânză întinsă pe șasiu de lemn reprezentând femeie cântând la darbuka. Sugestie de prezentare. Tabloul nu vine însoțit de rama din imagine. 
null
Disponibil
Tablouri

Suspin

622,00 lei
Pictură în stil clasic reprezentând pasiunea pentru muzica clasică realizat în ulei pe carton pânzat
Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.