Romaniuc Ciprian

Născut la 6 iunie 1975, în orașul Săveni, județul Botoșani

Studii:

  • Liceul de Artă „Octav Băncilă”, Iași, promoția 1993, cu atestat de restaurator, desenator, decorator
  • Academia de Arte „George Enescu”, Iași, Facultatea de Arte Plastice, Decorative și Design, promoția 1998, cu diplomă de licență în arte plastice, specialitatea pictură

Un tablou, în fața căruia te oprești o clipă, nu ar trebui să-ți vorbească doar despre imagini, culori, forme, spații, ci despre trăiri. Culorile, căci despre ele vorbim în primul rând, tușa de culoare, felul în care e pusă pe pânză, intensitatea umbrelor, rigoarea sau stângăcia conturului, griurile apărute din amestecurile de pe pânza, toate acestea activează sau ar trebui să activeze, să îți trezească emoții pe care nici nu bănuiai ca le (mai) ai.

O pictură bună te plimbă prin unghere de suflet pe unde n-ai mai fost demult; are puterea să învioreze un spirit abătut, să motiveze, să trimită la soluții sau idei; iar dacă după ce ai plecat din fața ei, simți asta, înseamnă că ai petrecut câteva clipe cu o operă de artă.Cerere de acces la datele personale

Puteți solicita vânzătorului să furnizeze raportul datele dvs. personale pe care le au magazin prin introducerea Id-ul de e-mail.

Portofoliu

STRIGĂT
Disponibil
Picturi

Strigăt

2.844,00 lei
Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.