Kicsi Tunde

Ma numesc Tunde, sunt terapeut Theta Healing, practician Access Bars si consilier dezvoltare personală (life coach) si artist sau mai degrabă, creatoare de tablouri terapeutice, incarcate energetic care pot sustine transformarea personala si cresterea vibrationala.
Cu totii stim ca arta este o metoda de terapie recunoscuta si cu rezultate eficiente. Iar cand adaugi si spiritualitatea, divinitatea in creatie, rezulta un tablou sau un obiect de arta vindecator.
Poate pentru unii suna science-fiction, dar iata un alt aspect sigur pe care il stim: noi suntem energie, dovada stau nenumaratele studii care sa confirme. Noi transmitem vibratii; gandurile, trairile, emotiile noastre... transmit vibratii.
Asa si tablourile mele transmit mesaje prin care se pot activa schimbari, transformari care sa duca privitorul mai aproape de sinele divin.
Am ales arta abstracta pentru ca fiecare opera e unica, asemeni fiecaruia dintre noi. Iar prin activitatea mea imi doresc sa pot fi o contributie la inseninarea, infrumusetarea si de ce nu... decorarea vietilor si caselor a cat mai multora dintre voi.Cerere de acces la datele personale

Puteți solicita vânzătorului să furnizeze raportul datele dvs. personale pe care le au magazin prin introducerea Id-ul de e-mail.

Portofoliu

Blooming
Disponibil
Tablouri

Blooming

369,50 lei
Tablou realizat pentru a sustine (printre altele) energia crativitatii, a inspiratiei, a ingeniozitatii si unicitatea fiecaruia. De asemenea creeaza si pastreaza conexiunea cu mama natura si copilul interior, plin de bucurie, inocenta, entuziasm si incredere.
Childish peace
Disponibil
Tablouri

Childish peace

773,50 lei
Tablou terapeutic creat printre altele pentru vindecarea copilului interior, conflictelor interioare si armonizarea cu Eul Divin, alinierea la scopul sufletului.
Colourful serenity
Disponibil
Tablouri

Colourful serenity

470,50 lei
Tablou terapeutic creat printre altele pentru a sustine energia armoniei, a familiei, a parteneriatului si a abundentei ( atat in plan personal, cat si in afaceri ).
Nature's passion
Disponibil
Tablouri

Nature's passion

127,10 lei
Tablou terapeutic creat printre altele pentru conectarea la natura, astfel conectarea la sinele Divin pentru a ne vindeca, pentru a ne indeplini cu usurinta menirea. Creste vibratia personala, pasiunea pentru o viata fericita si traita in armonie ( ca si natura ).
Richness
Disponibil
Tablouri

Richness

672,50 lei
„Richeness” este o lucrare de artă care inspiră prosperitate și abundență. Alege să îți decorezi casa sau biroul cu ea pentru a te inspira și a-ți oferi o doză puternică de optimism. De asemenea, o poți oferi cadou unei persoane dragi sau chiar unui partener de afaceri.
Thoughts
Disponibil
Tablouri

Thoughts

298,80 lei
Tablou energetic realizat ( printre altele ) pentru a creste respectul de sine, pentru a depasi autosacrificiul si devalorizarea personala. Creste nivelul de apreciere a propriei valori si iubirea fata de sine.
Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.