Mihaila Laura

Cred ca fiecare dintre noi avem o atractie , de mici, catre un drum , pe care alegem sau nu sa-l urmam, in ciuda intamplarilor vietii. Am ales alt drum decat cel al artei, si , am ajuns sa descopar ca de fapt , niciodata nu mi-am pierdut aceasta pasiune. Pictez pentru ca imi place, pentru ca ma ajuta sa fiu eu insumi, sa evadez din rutina de zi cu zi, iar atunci cand ceilalti sunt incantati de creatiile mele, sunt cea mai fericita. Pictez pentru ca am atatea de oferit, si nu le-am daruit la timp, simt ca pe aceasta cale ma pot exprima liber si de fiecare data, cand realizez un tablou, parca am si mai multa inspiratie pentru urmatorul.

Personal, imi plac foarte mult tablourile vii, colorate, abstracte, cu explozii de culori, moderne . Lucrez atat in ulei, acrilic dar si cutit. Am pictat atat la cerere , cat si personal pentru mine. Intotdeauna folosesc culori de cea mai buna calitate , pentru o rezistenta cat mai mare in timp. 

Pictura este o pasiune pentru mine si mereu va fi ca o gura de aer proaspat!Cerere de acces la datele personale

Puteți solicita vânzătorului să furnizeze raportul datele dvs. personale pe care le au magazin prin introducerea Id-ul de e-mail.

Portofoliu

Alien
Disponibil
Picturi

Alien

470,50 lei
Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.