david tania

Mereu mi-a plăcut să creez lucruri cu mâinile mele, sa reutilizez diverse materiale.Am dat peste plierea cărților și m-am îndrăgostit de ideea de a crea imagini, cuvinte si cifre prin plierea paginilor unei cărți.

Book folding este arta de a plia și tăia paginile unei cărți pentru a crea forme 3D, sculptură 3D în carte.  Se pot crea prin această tehnică de la cele mai simple modele, cum ar fi un nume sau o inimă, pâna la modele extrem de complexe, desene, imagini sau texte personalizate pe mai multe rânduri.

Cu multă răbdare și pasiune, se poate sculpta orice într-o carte, imaginația este limita!Cerere de acces la datele personale

Puteți solicita vânzătorului să furnizeze raportul datele dvs. personale pe care le au magazin prin introducerea Id-ul de e-mail.

Portofoliu

carte sculptata model te iubesc
Disponibil
Sculptură

Carte sculptată: Te iubesc

135,18 lei
Carte sculptata, model "Te iubesc" realizat prin plierea si taierea fiecarei file, pentru a reda textul din interior. Coperta imbracat in catifea rosie, neagra sau albastra, personalizata cu mesaj text.
Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.