Despre lichenii stabilizați

Despre lichenii stabilizați

Chiar dacă toamna și-a intrat cu totul în drepturi, colorând coroanele copacilor și gonind florile și insectele la culcare, există totuși o metodă prin care să putem păstra un strop de verde care să ne încânte privirea.
Citește mai departe
Cadoul perfect pentru un copil

Cadoul perfect pentru un copil

Trebuie să recunoști faptul că fie este vorba despre propriul copil, fie, un copil din familia sau cercul tău de prieteni, este adesea dificil să găsești cadoul potrivit pentru acesta. Și te înțelegem perfect!  Probabil te gândești că o piesă vestimentară sau o jucărie sunt mult prea efemere, iar în câteva săptămâni nu vor mai fi valabile pentru că, fie vor rămâne mici fie se vor deteriora, strica, sau pur și simplu își va pierde interesul față de jucăria în cauză. Cea mai bună variantă rămâne găsirea unui cadou care să facă parte din memoria copilăriei, lângă care să se dezvolte și care de ce nu, să rămână drept moștenire câțiva ani buni din acel moment. 
Citește mai departe
Idei pentru decorul casei tale toamna

Idei pentru decorul casei tale toamna

Pentru că știm cât de mult iubești procesul de decorare a unei spațiu, ne-am gândit să îți pregătim un articol în care să îți oferim cele mai bune idei prin care, cu un minim de efort să poți schimba înfățișarea casei tale. În rândurile de mai jos, vei putea afla cum poți să te joci cu alegerile cromatice sau de textură, ori, cum poți crea un punct central al camerei care să devină „piesa de rezistență”.  Sună bine, nu-i așa? 
Citește mai departe
Decorează-ți casa cu opere de artă

Decorează-ți casa cu opere de artă

Decorarea casei tale cu arta contemporană originală este o șansă de a îți exprima stilul personal, de a îți îmbunătății mediul de viață și de a trăi cu frumusețe în fiecare zi. Unele persoane cumpără artă pentru a înfrumuseța o cameră, în timp ce alte persoane se îndrăgostesc de o piesă și decorează o cameră în jurul ei. A fi inspirat. Dacă cumpărați o lucrare de artă pentru că vă place, veți găsi un loc unde să o atârnați. Dacă doriți să vă sporiți spațiul de locuit, arta contemporană poate oferi soluții de design atunci când este aleasă și afișată cu grijă și iluminare corespunzătoare. Cum pot să îți decorezi casa cu artă? Aceasta este una dintre întrebările cele mai des întâlnite în rândul celor care doresc să își redecoreze apartamentul. De aici, derivă și alte câteva întrebări cu care suntem siguri că te-ai confruntat și la care vom încerca să îți răspundem: 
Citește mai departe
Cum devii un artist de succes?

Cum devii un artist de succes?

Ca artist, ești liber să creezi orice dorești. Poți urmări un subiect care să îți captiveze imaginația și să înfățișezi subiectul într-un stil care să te încânte. Provocarea vine în special pentru artiștii care se află în primele etape ale unei cariere în lumea artei și mai ales de a descoperi ce îi pasionează. În timp ce unii artiști dezvoltă imediat o viziune artistică clară, majoritatea artiștilor trebuie să experimenteze și să exploreze înainte de a descoperi unde se află pasiunea lor. O parte dintre aceștia își vor forma mâna încercând diverse medii, iar o altă parte vor explora o gamă largă de subiecte și stiluri.
Citește mai departe
Ce este fotografia contemporană?

Ce este fotografia contemporană?

Fotografia ca mediu este destul de nouă în comparație cu durata lungă a istoriei artei. Prima cameră a fost inventată în anii 1800 și fotografia ca mediu artistic a început ani de la începutul anilor 1900. Fotografia contemporană a început în anii '70, odată cu primele mișcări în lumea artei contemporane/ Cu toate acestea, ca stil sau mișcare este vastă și greu de evidențiat. Fiecare artist contemporan folosește fotografia în moduri diferite pentru a surprinde realitatea așa cum și-o dorește.
Citește mai departe
Așezarea tablourilor pe perete

Așezarea tablourilor pe perete

Pereții goi ai unei încăperi pot aduce adesea monotonie, lipsă de energie sau chiar pierderea propriului entuziasm. Crearea unei dinamici în spațiul de locuit produce implicit și o dinamică în ritmul de zi cu zi. Principalul sfat înainte de orice aranjament este alegerea unei lucrări de artă care să vă reprezinte și care să fie de asemenea în armonie cu locația în care urmează amplasamentul, sau cu persoana căreia urmează să i se ofere drept cadou. 
Citește mai departe
Cum să privim operele de artă

Cum să privim operele de artă

Primele și de altfel și cele mai bune lecții despre artă pe care le-am primit vreodată au venit din partea primului profesor de artă. Deși a trecut mult timp de atunci, lucrurile au rămas memorate și aplicate, iar trecerea anilor a adăugat pe lângă cele învățate o serie de detalii care pot ghida pe oricine dorește să înțeleagă și să se bucure de mesajul transmis de o operă de artă. Am să îți împărtășesc în rândurile care urmează acele informații ce îți pot fi de folos în viitor.
Citește mai departe
Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.