Cadouri pentru femei

Cadouri pentru femei

Primăvara a început încetul cu încetul să își intre în drepturi. Razele puternice ale soarelui și verdele crud al plantelor ce înfloresc fac din primăvară unul dintre cele mai iubite anotimuri, plin de bucurie și voie bună. Pe lângă tot acest nou început, luna martie aduce și sărbătoarea în care femeile din toată lumea sunt celebrate și apreciate. 
Citește mai departe
Cadouri pentru companii și angajați

Cadouri pentru companii și angajați

În prezent, pe site-ul nostru se găsesc peste 1500 de lucrări de artă ale artiștilor români atât amatori cât și a celor profesioniști, cunoscuți și premiați internațional, însă, pentru că știm că dimensiunea lucrării trebuie musai să se încadreze în formatul cutiilor voastre, căci altfel surpriza nu ar mai fi surpriză, am făcut o selecție de câteva lucrări pe care le-am prezentat în acest material, lucrări pe care le considerăm potrivite și ușor de adaptat pentru un cadou oferit cu dragoste și atenție.
Citește mai departe
Măști tradiționale românești

Măști tradiționale românești

Tradiția zice că măștile alungă energiile negative din casă. Ele ne amintesc că străbunii veghează asupra noastră și ne feresc de rele. Inspirate din măștile de Anul Nou, ele aduc în casa noastră spiritualitate, tradiție și culoare. Sunt un cadou potrivit pentru prietenii de departe și cei de aici.
Citește mai departe
Idei de cadouri pentru el

Idei de cadouri pentru el

Indiferent de ocazia pentru care dorești să îi oferi un cadou celui drag din viața ta, ne-am gândit să îți venim în ajutor cu cele mai inspirate lucrări de artă  Știm cât de important este să cunoaștem gusturile și intereselor celor dragi mai ales atunci când vorbim de alegerea cadourilor pentru ei, și, cu atât mai mult atunci când este vorba despre un bărbat important din viața ta, iubitul, soțul, fratele, fiul sau chiar și o simplă cunoștință față de care dorim să ne arătăm afecțiunea și aprecierea.  Pe cât de complicat poate părea, pe atât de simplu poate deveni. Trebuie să știi că există câteva idei de cadouri care reușesc să emoționeze chiar și cele mai pretențioase gusturi. Nu ai nevoie decât de un simplu detaliu, iar misiunea găsirii cadoului ideal este îndeplinită!
Citește mai departe
Bienala de la Veneția

Bienala de la Veneția

O vizită la Bienala de la Veneția poate fi mult mai intensă decât se poate imagina vreodată: nu este doar o singură expoziție, ci devine un magnet, atrăgând multe evenimente colaterale și proiecte speciale. La Biennale reprezintă un spațiu magic, dedicat unui dialog deschis între artiști și publicul vizitator, dar și între artiștii participanți, fiind considerat, metaforic vorbind, o sărbătoare extravagantă a artei contemporane. 
Citește mai departe
Descoperă ultimele tablouri selecționate pentru decorul casei tale

Descoperă ultimele tablouri selecționate pentru decorul casei tale

Noul an ne-a adus și noi colaborări cu artiști de excepție! Cu lucrări atent studiate și pline ochi de pasiune, am așteptat cu nerăbdare să vă prezentăm ultimele lucrări de artă create de artiștii locali. Prin urmare, ți-am pregătit o colecție de picturi însoțită și de analiza curatorului nostru specializat în lucrări de artă contemporană. 
Citește mai departe
Aranjarea mesei de Crăciun

Aranjarea mesei de Crăciun

Pentru că mai sunt câteva zile până la Crăciun, până când bradul va fi împodobit iar membrii familiei se vor aduna, ne-am gândit să îți venim în ajutor cu câteva propuneri prin care îți poți aranja masa în spiritul sărbătorilor de iarnă. 
Citește mai departe
Idei de cadouri pentru iubită

Idei de cadouri pentru iubită

Pentru că ne aflăm în luna cadourilor ne-am gândit să îți venit în ajutor cu cele mai inspirate lucrări de artă ce pot ajunge în timp util sub bradul de Crăciun.  Știm cât de important este să cunoaștem gusturile și intereselor celor mai ales atunci când vorbim de alegerea cadourilor pentru cei dragi, și, cu atât mai mult atunci când este vorba despre o femeie importantă din viața noastră, iubită, soție, fiică, sau chiar și o simplă cunoștință față de care dorim să ne arătăm afecțiunea și aprecierea. 
Citește mai departe
Despre lichenii stabilizați

Despre lichenii stabilizați

Chiar dacă toamna și-a intrat cu totul în drepturi, colorând coroanele copacilor și gonind florile și insectele la culcare, există totuși o metodă prin care să putem păstra un strop de verde care să ne încânte privirea.
Citește mai departe
Cadoul perfect pentru un copil

Cadoul perfect pentru un copil

Trebuie să recunoști faptul că fie este vorba despre propriul copil, fie, un copil din familia sau cercul tău de prieteni, este adesea dificil să găsești cadoul potrivit pentru acesta. Și te înțelegem perfect!  Probabil te gândești că o piesă vestimentară sau o jucărie sunt mult prea efemere, iar în câteva săptămâni nu vor mai fi valabile pentru că, fie vor rămâne mici fie se vor deteriora, strica, sau pur și simplu își va pierde interesul față de jucăria în cauză. Cea mai bună variantă rămâne găsirea unui cadou care să facă parte din memoria copilăriei, lângă care să se dezvolte și care de ce nu, să rămână drept moștenire câțiva ani buni din acel moment. 
Citește mai departe
Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.