Aranjarea mesei de Crăciun

Pentru că mai sunt câteva zile până la Crăciun, până când bradul va fi împodobit iar membrii familiei se vor aduna la masă, ne-am gândit să îți venim în ajutor cu câteva propuneri prin care îți poți aranja această cină în spiritul sărbătorilor de iarnă. 

Decorarea mesei

An de an ne dorim să păstrăm tradițiile și să intrăm în spiritul sărbătorilor de iarnă cu zâmbetul pe buze și cu lumină în suflet. Bucuria Crăciunului este trăită împreună cu cele mai dragi persoane din viața noastră plus un mic strop de ajutor: decorațiunile!

Desigur, nu spunem că numai și numai așa putem avea garantat un moment perfect împreună cu familia noastră, însă, uneori un mic strop de magie, de lumină, culoare și sclipici ne pot aduce și mai tare zâmbetul pe buze.

Artiștii Art Gift au pregătit o mică colecție cu obiecte decorative care pot ajunge pe masa de Crăciun, sau în locuri din împrejurimea ei. Uite câteva exemple: 

1. Decor statement

Dacă nu îți dorești să încarci prea mult masa de Crăciun cu multe, multe ornamente, dar totuși dorești să așezi ceva reprezentativ, îți sugerăm să optezi pentru un singur element care poate atrage toată atenția asupra lui:

2. Lumânări decorative

Dacă ești genul de persoană care iubește să creeze puțină atmosferă în timpul cinei, sau pur și simplu dorești să aduci simbolic lumina la masă, poți opta pentru aranjamente ce conțin lumânări, precum aceste cutiuțe colorate pe care le poți așeza din loc în loc pe masă sau în împrejurimea ei.

3. Elemente creative

În cazul în care nu ești nici genul de persoană care să opteze pentru o piesă statement, dar nici una care nu ține prea mult la atmosfera din încăpere, îți sugerăm două obiecte creative colorate și amuzante pe care le poți așeza în locuri inedite în care membrii familiei sau invitații avuți să nu se aștepte.

4. Cadouri surpriză

O altă idee inedită prin care îți poți surprinde invitații avuți la masă este de a lăsa în dreptul fiecărui loc un mic dar, atât prin care să își identifice fiecare locul la masă, dar și pentru a îți arăta afecțiunea față de persoanele prezente.

Un tablou de mici dimensiuni în spiritul sărbătorilor de iarnă, credem noi, este o idee genială!

5. O altă alternativă de brad de Crăciun

Fie că nu ești genul care să împodobească un brad mare și bogat de Crăciun, fie el natural în ghiveci sau artificial, sau, iubești atât de mult ideea de brad încât îți dorești ca atunci când te afli la masă să fii și mai aproape de el, uite o idee originală de a decora masa.

Oricum vei decide să aranjezi masa de Crăciun, suntem convinși că vei petrece un timp minunat împreună cu cei dragi! 

Nu uita, echipa noastră se află în orice moment la dispoziția ta pentru a îți oferi cele mai bune sfaturi și consultanță în mod gratuit!