Idei de cadouri pentru el

Indiferent de ocazia pentru care dorești să îi oferi un cadou celui drag din viața ta, ne-am gândit să îți venim în ajutor cu cele mai inspirate lucrări de artă 

Știm cât de important este să cunoaștem gusturile și intereselor celor dragi mai ales atunci când vorbim de alegerea cadourilor pentru ei, și, cu atât mai mult atunci când este vorba despre un bărbat important din viața ta, iubitul, soțul, fratele, fiul sau chiar și o simplă cunoștință față de care dorim să ne arătăm afecțiunea și aprecierea. 

Pe cât de complicat poate părea, pe atât de simplu poate deveni. Trebuie să știi că există câteva idei de cadouri care reușesc să emoționeze chiar și cele mai pretențioase gusturi. Nu ai nevoie decât de un simplu detaliu, iar misiunea găsirii cadoului ideal este îndeplinită!

Detaliile mici dar semnificative

Atunci când ai în plan să oferi un cadou, cu siguranță îți trec val vârtej câteva (poate chiar zeci) de idei despre ce anume ai putea să oferi, nu-i așa? 

Toate aceste variante pot deveni ușor amețitoare, însă, înainte de a îți pierde entuziasmul îți recomandăm să notezi undeva toate aceste idei, ba chiar și să detaliezi de ce consideri că sunt variante bune spre care să te orientezi. 

Iubește sportul? Practică vreun sport?

Care este marea lui pasiune? Îi plac mașinile? Ce mașini? Care este culoarea lui preferată? 

Ce părere are despre subiectele abstracte? Sau, este genul de persoană mai romantică, mai narativă?

Iubește să călătorească în locații inedite, sau este genul care se apropie de locațiile pline de tradiție și foarte spirituale?

Parcă începe să devină mai simplu, nu-i așa?

Cadouri cu tematică sportivă

Știm faptul că bărbații sunt extrem de pasionați de sporturi, iar mare parte dintre aceștia fie au practicat în tinerețe, experimentează noi direcții, sau, visează să înceapă antrenamentele baschet, fotbal sau înot. Mai știm și faptul că fiind una dintre primele pasiuni pe care aceștia le dezvoltă, chiar dacă pare că nu mai acordă aceeași cantitate de atenție, vor rămâne mereu fascinați și pasionați de acest hobby.

Prin urmare, am răsfoit portofoliile artiștilor noștri pentru a vă aduce în atenție acele lucrări care pot trezi amintiri plăcute ori de câte ori sunt privite.

Pasionat de automobile

Atunci când începem să căutăm un cadou pentru cel pasionat de mașini, primul pas de bifat este, în cazul în care nu cunoaștem deja, care este este motivul, sau câteva amănunte care se ascund în spatele acestei pasiuni să ne punem următoarele întrebări: Ce anume a cauzat această pasiune? Cum a descoperit acest domeniu? Ce îl atrage cel mai mult?

Cu siguranță fiecare dintre noi avem unul sau mai mulți cunoscuți care iubesc mașinile, astfel, îți putem recomanda să te sfătuiești cu aceștia, iar noi, îți vom prezenta câteva idei pe care le poți lua în considerare:

Motocicletă
Disponibil
Picturi abstracte

Motocicletă

425,00 lei
Motocicletă pictată în acrilic pe pânză. Dimensiune 50 x 90 cm.  Disponibil. 
Vizualizare

Pasionat de muzică

Fie că ascultă muzica doar în scopul relaxării după o zi lungă, sau muzica face parte din activitatea lui de zi cu zi, noi credem că nu ai cum să greșești oferindu-i un cadou cu această tematică.  Mai jos ți-am pregătit o scurtă colecție de 8 lucrări de artă ce au ca subiect diferite zone ale muzicii.

P.S.: În cazul în care nu îi cunoști gusturile muzicale, îl poți întreba subtil, îl poți ruga să îți prezinte playlist-ul lui preferată sau, desigur, rămâne la fel da valabilă varianta de a întrebare o persoană din cercul lui de prieteni apropiați.

Daft Punk
Disponibil
Desen

Daft Punk

121,43 lei
Dimensiune foaie A4. Realizat cu creioane, markere și linere.
Vizualizare

Pasionat de natură și drumeții

Un alt subiect pe care îl putem aduce în discuție când vine vorba despre tematica unui cadou pentru sexul masculin se îndreaptă cu siguranță și către natură și activitățile de tip drumeție sau camping. 

Pentru a îi alunga dorul de plimbările lungi și relaxante, îi poți aduce acasă un mic element care să îi trezească amintiri plăcute, iar gândul șî îl poarte departe, acolo unde dorește.

Lac de munte
Disponibil
Fotografie

Lac de munte

145,71 lei
Peisaj de vis care duce cu gandul la visare si la vara, capturat pe malul unui lac austriac, intr-o vara.
Vizualizare
Măreția Muntelui
Disponibil
Fotografie

Măreția Muntelui

145,71 lei
Pentru toți cei care iubesc munții și călătoriile la munte, dar care nu au destul timp să petreacă prin aceste tărâmuri. 
Vizualizare
Drumul spre munte
Disponibil
Picturi

Drumul spre munte

437,14 lei
Sugestie de prezentare. Tabloul nu vine însoțit împreună cu rama din imagine.     
Vizualizare
null
Disponibil
Picturi

Abstract Landscape II

980,00 lei
Abstract Landscape II - Ulei pe pânză - diametru 60 cm. Este un peisaj eteric, diafan și delicat. Îți lasă impresia că privești un peisaj în lumina lunii ...
Vizualizare

Decorarea spațiului de lucru

Ei bine, pentru că este deja un subiect abordat în repetate rânduri, știm că lucrul de acasă poate să fie uneori destul de dificil. Fie că atenția ne este adesea distrată, fie nu ne găsim locul în spațiul improvizat pentru a ne desfășura activitatea, fie chiar avem nevoie de un element care să uniformizeze și să armonizeze decorul din jurul biroului. 

Pe site, avem o categorie special creată și curatoriată de către specialistul nostru care intermediază cu succes relația construită dintre lucrarea de artă - artist - client. Îți propunem să studiezi cu atenție aceste lucrări care sperăm să te inspire în alegerea unui cadou potrivit.

Tablou ”Nostalgii de toamnă”
Disponibil
Picturi

Nostalgii de toamnă

182,14 lei
Un tablou ideal pentru a-l oferi cadou de casă nouă în special datorită simbolisticii și energiei pe care o emană. Este un tablou cu un peisaj nostalgic de toamnă însă cu o doză filozofică de optimism ce poate crea o atmosferă specială în orice încăpere va fi așezat.
Vizualizare
Acasă
Disponibil
Picturi

Acasă

425,00 lei
Pentru noi toți, „Acasă” este locul în care sunt cei dragi, unde am copilărit și unde ne reîntoarcem mereu ori de câte ori ne simțim nostalgici. Asemeni poveștii din spatele lucrării, ne amintim cu drag de casa părintească și de copilăria de mult trecută.  Găsește-i un loc acestei picturi pentru a aduce în casa ta bucuria de „Acasă”
Vizualizare
Summer
Disponibil
Picturi

Summer

850,00 lei
Tabloul intitulat ,, Summer” este o lucrare de artă originală, semnată de către artistul Mureșan Ioan.
Vizualizare
Viața
Disponibil
Picturi

Viața

1.760,71 lei
Dacă dorești să adaugi o notă vibrantă casei sau biroului tău prin artă, tabloul „Viața” este una dintre cele mai potrivite alegeri. Extrem de valoroasă din punct de vedere energetic dar și simbolic, această lucrare contemporană poate da un aer sofisticat livingului sau chiar intrării în locuință/ birou.
Vizualizare

Portret la comandă

Pentru cei romantici un cadou cu un portret realizat la comandă este o idee absolut minunată! Nu doar că vei impresiona prin alegerea făcută, dar vei oferi cu siguranță un cadou uni care va rămâne o amintire pentru totdeauna.

În trecut portretele bărbaților erau uneori folosite pentru a reprezenta puterea și statutul. În istoria mai recentă, portretizarea vine în forme infinite și nu mai este un indicator al statutului, ci un mod de a explora viața altei persoane.

Uite câteva opțiuni pe care ți le punem la dispoziție:

Scan portret
Disponibil
Desen în creion

Portret 1 persoană A3

358,00 lei
Portret 1 persoană realizat pe format A3 (29.70 x 42.00 cm) în creion, personalizat, realizat la cerere. Personalizat și creat cu produse de calitate, foaie de desen Fabriano și creioane speciale pentru desen.
Vizualizare
Portret 2 persoane
Disponibil
Desen

Portret 2 persoane A3

550,00 lei
Portret 2 persoane realizat pe format A3 (29.70 x 42.00 cm) în creion, personalizate, realizat la cerere. Personalizat și creat cu produse de calitate, foaie de desen Fabriano și creioane speciale pentru desen.
Vizualizare
Portret 1 persoana
Disponibil
Portrete la comandă

Portret 1 persoana A4

270,00 lei
Portret 1 persoană realizat pe format A4 (21.00 x 29.70 cm) în creion, personalizat, realizat la cerere. Personalizat și creat cu produse de calitate, foaie de desen Fabriano și creioane speciale pentru desen.
Vizualizare

Dacă încă nu te-ai putut decide legat de cel mai potrivit cadou, stai liniștită!

Îți venim în ajutor!

Ne poți contacta, iar echipa noastră îți stă la dispoziție pentru a îți oferi toată consultanța de care ai nevoie. Ți se va acorda tot timpul necesar pentru a înțelege și descoperi care este cadoul perfect pe care ți-l doreai să îl descoperi!