Idei de cadouri pentru iubită

Pentru că ne aflăm în luna cadourilor ne-am gândit să îți venit în ajutor cu cele mai inspirate lucrări de artă ce pot ajunge în timp util sub bradul de Crăciun. 

Știm cât de important este să cunoaștem gusturile și intereselor celor dragi mai ales atunci când vorbim de alegerea cadourilor pentru ei, și, cu atât mai mult atunci când este vorba despre o femeie importantă din viața noastră, iubită, soție, fiică, sau chiar și o simplă cunoștință față de care dorim să ne arătăm afecțiunea și aprecierea. 

Pe cât de complicat poate părea, pe atât de simplu poate deveni. Trebuie să știi că există câteva idei de cadouri care reușesc să emoționeze chiar și cele mai pretențioase gusturi. Nu ai nevoie decât de un simplu detaliu, iar misiunea găsirii cadoului ideal este îndeplinită!

Detaliile mici dar semnificative

Atunci când ai în plan să oferi un cadou, cu siguranță îți trec val vârtej câteva (poate chiar zeci) de idei despre ce anume ai putea să oferi, nu-i așa? 

Toate aceste variante pot deveni ușor amețitoare, însă, înainte de a îți pierde entuziasmul îți recomandăm să notezi undeva toate aceste idei, ba chiar și să detaliezi de ce consideri că sunt variante bune spre care să te orientezi. 

Îi plac florile? Ce fel de flori? Iubește să călătorească în locuri pline de soare și se bucură de fiecare rază caldă oriunde s-ar afla? Sau, este complet înnebunită după o anumită culoare? Care este aceea?

Parcă, parcă începe să devină mai simplu, nu-i așa?

Tablourile cu flori

Dacă tot am amintit de flori puțin mai sus... Ce poate fi mai potrivit decât un buchet de flori a căror petale și prospețime nu se stinge niciodată?

Femeile adoră pur și simplu momentul în care primesc flori, însă știm că acestea nu sunt nemuritoare iar mai devreme sau mai târziu acestea își pierd din prospețime și necesită înlăturarea din vaza în care sunt așezate.

Avantajul unui tablou cu flori este evident faptul că reușește să păstreze vie amintirea ocaziei cu care a fost dăruit, emoțiile trăite alături de mesajul transmis.

Mai jos, îți oferim câteva exemple de tablouri accesibile  din punct de vedere al prețului și excelente prin conținutul reprezentat, dar și tablouri valoroase realizate de artiști profesioniști.

Decorul locuinței

Nu este un subiect tabu faptul că femeile iubesc să decoreze și să își amenajeze spațiul locuit cât mai plăcut și cât mai armonios în relație cu stilul de viață al lor și al familiei lor. 

Un tablou abstract destinat spre a înfrumuseța aspectul unei încăperi nu poate să fie decât o idee excelentă! 

Nu doar că se completează stilul sau cromatica în care a fost gândită amenajarea locuinței, dar se pune în vedere și rafinamentul și bunul gust. Membrii familiei sau diferiți musafiri care vă vor trece pragul casei vor observa imediat acest detaliu! 

Sculpturi și obiecte decorative

Pentru că am vorbit puțin mai sus despre cum femeile adoră în general să decoreze spațiul interior, propunem o schimbare de perspectivă, trecem de la piesele bidimensionale la cele tridimensionale. 

O sculptură așezată pe măsuța de cafea, pe birou sau pe un raft în camera de zi, poate aduce accentul pe care ea și l-a dorit de la început. 

Și desigur, ce poate să fie mai original și autentic decât o piesă creată de artiștii locali? O piesă unică căreia i-au fost dedicate zeci de ore de muncă, pasiune și atenție la detalii? Iar partea cea mai bună este faptul că este doar a ei!  

Cadouri personalizate

Ce altă modalitate mai bună de a-i demonstra iubitei tale cât de mult înseamnă pentru tine decât printr-un cadou personalizat? Personalizând o lucrare de artă îi poți demonstra cât de atent ești la anumite detalii pe care ea le apreciază.

Aici, aria ideilor de cadouri este infinită, iar noi îți prezentăm mai jos câteva variante de tablouri cu licheni pe care îi poți personaliza după bunul plac.

P.S. : avem și un scurt articol dedicat tablourilor realizate cu licheni stabilizați, beneficiile lor dar și câteva detalii mai puțin cunoscute despre aceștia. Poți accesa articolul la următorul link: Despre lichenii stabilizați

Pentru cei romantici un cadou cu un portret realizat la comandă este o idee absolut minunată! Nu doar că vei impresiona prin alegerea făcută, dar vei oferi cu siguranță un cadou uni care va rămâne o amintire pentru totdeauna.

În istoria artei, portretele femeilor subliniau adesea frumusețea și modestia. Portretele bărbaților erau uneori folosite pentru a reprezenta puterea și statutul. În istoria mai recentă, portretizarea vine în forme infinite și nu mai este un indicator al statutului, ci un mod de a explora viața altei persoane.

Uite câteva opțiuni pe care ți le punem la dispoziție:

Avantajul acestui tip de tablou este faptul că el poate fi oferit oricărei persoane, indiferent de tipul de relație, vârstă sau ocazie.

Pasionată de călătorii

Chiar dacă anul acesta a trebuit să ne limităm și să renunțăm la planurile de călătorit prin țară sau pe meleaguri străine, pasiunea pentru a vizita locuri noi nu ne poate fi luată prea ușor. 

Artiștii Art Gift ne oferă o mică doză de dor de ducă. Fie că planificați să vizitați o anumită locație sau chiar ați fost deja acolo, peisajele și locurile prezentate ne trimit cu gândul departe, departe. 

Bijuterii hand-made

O frumoasă declarație de dragoste  și apreciere poate fi făcută și prin ajutorul bijuteriilor. În fond, bijuteriile sunt cel mai bun prieten al unei femei, nu-i așa?

Multe femei apreciază acel gen de cadou pe care îl pot purta cu ele tot timpul deoarece le oferă o stare de bine, de fericire și le face să se simtă constant iubite.  Beneficiul bijuteriilor constă și în faptul că ele pot fi păstrate ani de zile, timp în care pot îngloba valoare sentimentală mult peste valoarea materială și vor avea întotdeauna amintiri atașate de ele.

Dacă ai pus ochii pe ceva, nu uita, echipa noastră îți stă întotdeauna la dispoziție! Te putem ajuta oferindu-ți toate detalii de care ai nevoie alături de consultanță în mod gratuit pentru a alege cele mai bune cadouri pentru persoanele dragi ție!