Tablouri pentru zona de relaxare

Dacă ești în căutarea unei lucrări de artă pentru locuința ta sau pentru a o oferi cadou unui membru al familiei, unui prieten, coleg sau de ce nu, unui partener de afaceri, trebuie să descoperi lucrările selectate din acest material de către echipa noastră.

 

Acestea prezintă în diferite forme și tehnici de execuție, povești, sentimente și trăiri ale artiștilor ce prind viață prin măestria cu care sunt lucrate, potrivite pentru oricine își dorește o oază de speranță și culoare acasă sau de la locul de muncă.

De ce este nevoie de artă atât în locuință cât și în spațiul de lucru?

Câmp cu albăstrele, de Smaranda Mădălina, acrylic pe canvas, 50 x 70 cm.

Munca unui artist, așa cum am precizat și în rândurile de mai sus este de a oferi prin formele și tehnicile utilizate, povești, sentimente și trăiri oricărei persoane ce interacționează cu lucrarea de artă. În momentul de față vorbim despre un moment în arta contemporană în care dialogul deschis trebuie să se petreacă în jurul ideei de ce a vrut artistul să mă facă să gândesc, și nu ce a vrut artistul să transmită prin creația lui. 

O lucrare de artă va avea întodeauna o mare presiune pe umeri de a transforma locul în care este ampalsată, căci fără a invita spectatorul să o primească, să o cerceteze și să deschidă o cale de interacțiune, aceasta nu devine nimic mai mult decât o simplă piesă decorativă, un element care încarcă vizual încăperea.

Și totuși, de ce este nevoie de artă atât în spațiul locuit cât și în spațiul de lucru? Ei bine, să ne imaginăm că ne aflăm în sala de așteptare a unui cabinet medical. Înăuntru, nu se află nimic altceva decât 4 scaune, o măsuță de cafea cu câteva pliante informative și o fereastră prin care intră lumina naturală. Cât timp crezi că va dura până când te vei uita pe fereastră cu scopul de a observa ceva interesant și care să îți distragă atenția de la timpul de așteptare?

În mod evident, te vom ruga acum să îți imaginezi aceeași sală de așteptare a unui cabinet medical, dar care pe lângă piesele de mobilier, are amplasat pe unul dintre pereți 3 tablouri. Unde vei dori să privești în timp ce aștepți? Cât timp crezi că îți va lua până să privești spre tablouri? Și mai important: Oare când a trecut așa de ușor timpul?

O selecție de lucrări de artă menite să te ajute să te relaxezi și deconectezi

Traditie
Disponibil
Picturi

Tradiție

1.517,86 lei
Tradiție I - acrilic pe pânză cu dimensiunea de 50/70 cm.
Vizualizare

Dacă am reușit pentru un moment să te ajutăm să te deconectezi fie și pentru o clipă din tot stresul cotidian, te invităm să urmărești și selecția de lucrări curatoriate. Este locul unde specialistul nostru în artă contemporană îți vine în ajutor pentru a putea alege cele mai potrivite lucrări de artă pentru tine sau cei dragi cărora dorești să le oferi în dar un strop de culoare și magie. 

Iar dacă ești în căutare de cadoul potrivit pentru cei dragi cu ocazia Sărbătorilor Pascale, te invităm să descoperi o colecție de lucrări de artă potrivite pentru toate gusturile, de la copii, părinți, prieteni și chiar și pentru partenerii de afaceri.