Revelatie in culori

Revelatie in culori

Disponibil
145,71 lei

Tablou realizat din ambalaje de bomboane si folie de aluminiu, pentru a promova reciclarea. Tabloul intruchipeaza un portret realizat in culori vii, marginile panzei sunt realizate din ambalaje de la guma de mestecat. Acesta este finisat cu un strat de folie transparenta.

Descriere

Tabloul prezinta portretul unui om oarecare, fie el femeie sau barbat. Pe omul initial l-am conceput ca fiind serios dar pe parcurs, ochii sai au inceput sa capete o tenta de tristete. Acestia sunt de asemenea conceputi sa te urmareasca de oriunde i-ai privi. 

Ambalajele sunt fie taiate in patratele mici, fie taiate in forma necesara si apoi lipite. Aceste ambalaje provin dintr-o cutie de bomboane de la parintii mei. Ambalajele erau speciale mai ales pentru ca erau intr-o singura culoare fara alte modele pe acestea, fiindu-mi mai usor sa lucrez cu ele in acest fel. Locurile prea mici sau anumite umbre au foat finisate cu marker deoarece acesta dureaza mai bine pe aluminiu.

Fundalul este realizat cu folie de aluminiu. Marginile sunt realizate cu ambalaje de la guma de mestecat. Am finisat totul cu un strat de folie transparenta pentru a preveni decolorarea sau dezlipirea ambalajelor

Am conceput aceasta lucrare pentru a promova reciclarea iar in viitor voi mai avea o lucrare asemanatoare avand  acelasi concept.

Recomandare: ambalajele lucesc la lumina, asa ca recomand amplasarea tabloului in spatii usor intunecate sau unde nu se reflecta lumina direct pe tablou. 

Detalii produs

Medium
Marker
Subiect
Portret
Still life
Stil
Conceptual
Expresionism
Modern
Portret
Material
Pânză pe carton
Pentru
Colecționari
Colegi
Copii
Ramă
Nu
Sistem de prindere
Nu
Strat de vernis
Aspect final lucios
Decorare
Birou
Bucătărie
Cabinet medical
Cafenea
Dormitor
Living
Restaurant
Eveniment
Botez
Casă nouă
Cununie civilă
Majorat
Zi de naștere
Zile Internaționale
Print la cerere
Nu
Lațime
20 cm
Lungime
60 cm
Grosime
2 cm
Greutate
1 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.