Punem artiștii în contact cu iubitorii de artă

Art Gift este o platformă care îți permite să îți valorifici eul interior și să aduci în fața oamenilor acele obiecte de artă care te reprezintă. Ai oportunitatea de a te face remarcat și a ajunge atât la iubitorii de artă, cât și la cunoscători.

Ce presupune colaborarea și cum funcționează

Îți promovezi și vinzi online operele de artă

Îți crești cota de autor și notorietatea ca artist

Ai operele asigurate pentru transportul către client

Te ajutăm cu birocrația și rapoartele financiare

Înscrie-te acum ca și artist pe platforma ArtGift și devino unul dintre cei mai apreciați artiști

Iți dorești să te numeri printre artiștii platformei ArtGift?

Începe prin a completa formularul de înscriere de pe site. După înscriere ți se va crea un cont personal de artist și o pagină dedicată ție pe care o poți personaliza alegând unul dintre template-urile care se potrivesc cel mai bine viziunii tale.

Încărcarea produselor, realizarea descrierilor și fotografiilor de produs se vor realiza de tine conform unui ghid pe care îl vei primi de la noi, pentru ca platforma să prezinte un design și o structură unitară.

Toate comenzile se preiau direct de pe platformă. Tu te vei ocupa de ambalarea lucrărilor de artă și de predarea lor curierilor, mai departe fiind datoria noastră de a ne ocupa de birocrație.

Categorii artiști

Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.