Imediat după ce v-ați hotărât asupra produselor pe care doriți să le achiziționați, dați click pe iconița coșului de cumpărături. Acestea se vor introduce automat și veți fi redirecționat către Finalizează Comanda. 

În calitate de client nou, puteți face această etapă în timp ce ești sunteți conectat pe platformă. Dacă aveți deja un cont, vă puteți înregistra simplu cu datele dvs. de utilizator. Înainte de a procesa comanda, vom avea nevoie de datele dvs. personale pentru facturare și, în același timp, de datele dvs. de contact pentru a  putea realiza livrarea la adresa dorită. Prin urmare, câmpurile marcare cu * sunt obligatorii, atenționându-vă de importanța și necesitatea furnizării acelor date.

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile, pentru a ne asigura că achiziționarea produselor se realizează în condiții de siguranță și în deplin acord. Odată parcursă și această etapă, confirmarea comenzii este realizată, fiind transmisă mai departe spre procesare. În cel mai scurt timp posibil, vă vom contacta pentru a vă oferi toate datele necesare livrării. 

În situația în care întâmpinați dificultăți, indiferent de cauza și natura lor, nu ezitați să ne contactați. Vă vom oferi tot suportul de care aveți nevoie. Detaliile despre livrare le puteți vizualiza accesând pagina Politica de livrare și retur.

Datele noastre de contact:

Telefon: x

Email: office[@]art-gift.ro

Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.