Odată finalizată comanda, se începe etapa de procesare spre livrare a acesteia. Livrarea fiecărei comenzi se efectuează prin curierat rapid, de luni până vineri, în termen de 2 zile lucrătoare și până la 7 zile lucrătoare din momentul finalizării comenzii în funcție de produsul/ le comandate. Comenzile plasate în zilele de vineri se vor livra la începutul săptămânii următoare. Termenul poate suferi modificări în funcție de zilele de concediu sau de sărbătorile legale. De asemenea, în luna decembrie, livrările pot suferi modificări și întârzieri datorate volumului crescut al comenzilor firmelor de curierat cu care platforma www.art-gift.ro colaborează.

Costurile de transport

În cazul comenzilor cu o valoare de peste 500 de lei, transportul este gratuit. În cazul comenzilor cu o valoare până la 500 de lei, transportul se calculează conform următoarei formule: 23 lei + 1 leu/ kg suplimentar + 1% din valoarea comenzii.

Retur

Dacă din diverse motive considerați că un produs nu este potrivit, trebuie să știți că acest lucru nu creează nici o problemă. Vă oferim posibilitatea de a returna sau de a schimba produsul cu orice alt articol de pe platforma www.art-gift.ro, care se încadrează în prețul produsului inițial. 

Este important de reamintit că produsele ArtGift pot fi personalizate. În cazul în care un produs a fost personalizat (e.g. Îți ofer acest tablou cu drag..., Cu ocazia ...), nu este permisă returnarea produsului.

Dacă nu vă aflați în această situație, primul pas spre a realiza returul este de a completa formularul de mai jos. Vă rugăm să îl completați în întregime pentru asigurarea eficienței procesului de returnare a produsului în cauză. De asemenea, dacă doriți să ne contactați în mod direct, vă stăm la dispoziție la datele de contact de mai jos. 

Date de contact:

Telefon: 0729 667 353

Email: office@art-gift.ro

Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.