Primul pas pentru a introduce un nou produs pe site constă în accesarea paginii Acces cont artist, prin pagina Produse. Apăsând pe caseta +Adaugă, vei începe procesul.

Următoarea etapă constă în introducerea tuturor datelor despre lucrarea ta în casetele pe care ți le-am pregătit. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Numele produsului din imaginea de mai jos este un exemplu. Dacă lucrarea ta până în acel moment nu are un nume, încearcă să te gândești la un cuvânt sau joc de cuvinte ce o reprezintă.

Specificând faptul că produsul tău este un produs activ, acest lucru prezintă încă un aspect al disponibilității lui pe site-ul nostru.

Te vom ruga să completezi cu atenție caseta Descriere. Prin informațiile pe care le vei furniza potențialilor tăi clienți, aceștia vor fi și mai aproape de a înțelege în ce a constat și care a fost rolul procesului tău creativ.

A sosit momentul pentru a menționa din ce categorie face parte lucrarea ta. Tot ceea ce trebuie să faci este să bifezi una din căsuțele cu variante pe care ți le-am pus la dispoziție. Un singur click este suficient.

Vă recomandăm pentru început să luați în calcul 2 detalii: partea financiară investită de către dvs. în achiziționarea materialelor pentru lucrarea în cauză și efortul depus în crearea ei, pe de o parte, respectiv accesibilitatea, din perspectivă financiară, a lucrării pentru client, pe de altă parte. Acestea fiind spuse, rămâne la libera dvs. alegere selectarea unui preț adecvat lucrării propuse.

În momentul introducerii unei sume, se vor actualiza și celelalte casete de prețuri, dorind astfel să te informăm și să îți arătăm metoda noastră transparentă de lucru cu tine.

În cazul în care lucrarea ta face parte dintr-o serie, având mai multe produse identice disponibile, te rugăm să precizezi acest lucru în caseta Cantitate.

Dacă nu cunoști dimensiunile exacte ale lucrării, cu ajutorul unui metru, o ruletă sau un liniar poți afla în câteva clipe aceste informații. Te rugăm să introduci cu atenție aceste date, ele fiind foarte importante pentru potențialii tăi clienți.

Pentru a putea trece la etapa următoare, cea de încărcare a unor imagini cu produsul tău, te vom ruga mai întâi să salvezi datele introduse de către tine până în acest moment. Apasă Salvează și Rămâi pentru a continua acest proces.

Din acest moment vei putea să îți încarci fotografiile cu produsul tău. Ține minte, nu poți încărca o imagine cu dimensiunea mai mare de 8 MB. Te vom ruga să introduci întocmai acele imagini ce sunt calitative și prezintă lucrarea în forma ei reală.

După ce aceasta a apărut în bară, ai două opțiuni. Dacă imaginea selectată nu este cea corectă, poți apăsa pe caseta Elimină și vei putea să reiei procesul, însă dacă imaginea selectată este exact cea pe care o dorești, apasă pe caseta Încarcă.

Îți recomandăm cu căldură să introduci mai multe fotografii ale produsului tău. Deși există posibilitatea de a da un zoom in asupra lucrării, multe detalii ar putea să nu fie la fel de explicite. În cazul în care lucrarea ta are o formă tridimensională, cu atât mai important este să introduci mai multe imagini.

Spre exemplu:

Fotografia principală a lucrării

Fotografia în ansamblu a lucrării  

Un detaliu al lucrării

După ce ai introdus toate fotografiile pe care le considerai reprezentative pentru produsul tău, dă click pe bulina din dreptul acelei fotografii pe care o dorești să apară drept Imagine principală. Aceasta este prima imagine pe care clienții site-ului o vor vedea.

Următoarea etapă constă în introducerea acelor caracteristici ce formează lucrarea ta. Cu un simplu click pe fiecare casetă vei putea selecta întocmai datele pe care le dorești. Dacă totuși consideri că nu îți găsești categoria, ți-am pregătit în partea dreaptă pentru fiecare specificație câte o casetă de Alte valori, aici vei putea să completezi prin cuvintele tale.

Prin ultima etapă înainte de a salva produsul, îți oferim posibilitatea de a pune la dispoziția clientului opțiunea de a personaliza lucrarea în cazul în care acesta dorește să o ofere drept cadou. În caseta Etichetă, îi poți prezenta ce anume poți face pentru el în acest sens.

Tot ceea ce mai trebuie să faci este să apeși butonul Salvează !

Felicitări! Ai încărcat cu succes primul tău produs! Un membru al echipei Art Gift va verifica datele introduse de tine și îți va aproba produsul în cel mai scurt timp. Dacă dorești să încarci o lucrare nouă, tot ceea ce trebuie să faci este să dai din nou click pe +Adaugă și să reiei pașii de mai sus prezentați.

Îți dorim mult succes și o carieră înfloritoare! Nu uita, dacă vei avea nevoie de ajutor, îți stăm în continuare la dispoziție

Cu drag,

Echipa Art Gift

Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.