Cadouri pentru Sărbătorile Pascale

Sărbătorile Pascale se apropie și din păcate ne aflăm în continuare într-un moment incert în care suntem nevoiți ca pentru binele și sănătatea celor dragi să păstrăm o distanță fizică. Cu gândul la cliplele frumoase petrecute alături de familie și prieteni, ne-am amintit că un moment pe care cu siguranță l-am trăit o parte dintre noi în copilărie este descoperirea cadourilor oferite de Iepuraș!

  

Prin urmare, acest moment de pură bucurie încă poate să fie trăit chiar și în această perioadă. Alege să oferi un cadou lucrat manual, plin de dragoste și atenție la detalii acelora pe care dorești să îi vezi în continuare zâmbind.

 

Dacă ești în căutarea unei lucrări de artă pentru locuința ta sau pentru a o oferi cadou unui membru al familiei, unui prieten, coleg sau de ce nu, unui partener de afaceri, trebuie să descoperi lucrările selectate din acest material de către echipa noastră. Acestea prezintă în diferite forme și tehnici de execuție, povești, sentimente și trăiri ale artiștilor ce prind viață prin măestria cu care sunt lucrate, potrivite pentru oricine își dorește o oază de speranță și culoare acasă sau de la locul de muncă.

Cadouri simbolice

Ilustratie pictata personalizata 13 x 18 cm
Disponibil
Portrete la comandă

Ilustrație pictată personalizată 13 x 18 cm

100,00 lei
"Little Moments". Dimensiunea 13 x 18 cm (până la 3 persoane). Produsul este conceput ca o ilustrație dupa pozele tale, păstrate ca amintire pentru zilele nostalgice. Timp de execuție: 5 - 7 zile Dimensiunile sunt alese conform cu rame standard (din comerț), dacă doriți o dimensiune atipică vă rog să specificați acest aspect, iar timpul de finalizare...
Vizualizare
Ilustratie pictata personalizata 15 x 20 cm
Disponibil
Desen

Ilustrație pictată personalizată 15 x 20 cm

128,00 lei
"Little Moments". Dimensiunea de 15 x 20 cm (până la 4 persoane). Produsul este conceput ca o ilustrație dupa pozele tale, păstrare ca amintire pentru zilele nostalgice. Timp de execuție: 5 - 7 zile Dimensiunile sunt alese conform cu ramele standard (din comerț), dacă doriți o dimensiune atipică vă rog să specificați acest aspect, iar timpul de...
Vizualizare
Cercei Copacul Vietii
Disponibil
Bijuterii hand-made

Cercei copacul vieții

109,29 lei
Cercei "Copacul Vieții" hand-made, pictați în acrylic, din rășină și oțel inoxidabil;Diametru: 2 cm● Se expediază în siguranță, cu ambalaj de cadou.
Vizualizare
Copac licheni stabilizati
Disponibil
Colaj

Copac licheni stabilizați

133,57 lei
Copac licheni stabilizați și elemente decorative: gărgăriță, albină și ciupercă. Baza copacului este realizată din lemn. 
Vizualizare

Cadouri cu tematică religioasă

Patimile lui Iisus
Disponibil
Desen

Patimile lui Iisus

2.671,43 lei
Desen tematic in grafit si carbune...scena din filmul "Patimile lui Hristos "de Mel Gibson ...hartie,format A3,160mg/cm3...
Madona
Disponibil
Vitraliu și pictură pe stică

Madona

455,36 lei
Icoană pe sticlă.  
Vizualizare
Iisus
Disponibil
Donație COVID-19

Iisus

2.063,07 lei
Pictură în ulei pe pânză pe sașiu .Margini pictate.Verso sistem de prindere. Dimensiune: 30/40 cm Cumpără-mi arta ...eu o trimit...Banii vor fi direcționați 100% Spitalelor care au nevoie de echipamente sanitare.  
Vizualizare
Biserica Alesd
Disponibil
Picturi

Biserica Alesd

850,00 lei
Un tablou abstract, lucrat in intregime cu, culori de ulei, lucrat dupa o poza personala facuta in localitatea Alesd.
Vizualizare

Tablouri cu flori

Lalele pestrite
Disponibil
Picturi

Lalele pestrițe

420,00 lei
Tabloul este unul mic și se potrivește perfet pentru camera de zi, birou sau drept a fi oferit cadou.
Vizualizare
Flori de camp
Disponibil
Picturi

Tablou: Flori de câmp

650,00 lei
Pictură în ulei, cu accente de pastă, lucrare realizată pe suport de pânză întinsă pe șasiu de lemn cu dimensiunea de 20 x 30 cm. 
Vizualizare
Flowers explosion
Indisponibil
Picturi

Flowers explosion

2.671,43 lei
Pictură în ulei pe pânză întinsă pe șasiu de lemn. *Sugestie de prezentare. Tabloul nu vine însoțit de rama din imagine. 
Cactus
Disponibil
Picturi

Cactus

546,43 lei
Ulei pe pânză întinsă pe șasiu de lemn. Sugestie de prezentare. Tabloul nu vine însoțit de rama din imagine. 
Vizualizare
Rose
Disponibil
Tablouri cu flori

Rose

570,71 lei
Tablou pe canvas cu șasiu de lemn, reprezentând un frumos buchet cu flori în culori acrilice aprinse de roz. Dimensiuni: 32 cm x 40 cm.
Vizualizare

Cadouri pentru familii

Ilustratie pictata personalizata 10 x 15 cm
Disponibil
Portrete la comandă

Ilustrație pictată personalizată 10 x 15 cm

70,00 lei
"Little Moments". Dimensiunea 10 x 15 cm (până la 2 persoane). Produsul este conceput ca o ilustrație dupa pozele tale, păstrate ca amintire pentru zilele nostalgice. Timp de execuție: 5 - 7 zile Dimensiunile sunt alese conform cu rame standard (din comerț), dacă doriți o dimensiune atipică vă rog să specificați acest aspect, iar timpul de finalizare...
Vizualizare
Ilustratie pictata personalizata A4
Disponibil
Desen

Ilustrație pictată personalizată A4

180,00 lei
"Little Moments". Dimensiunea 13 x 18 cm (3 persoane). Produsul este conceput ca o ilustrație dupa pozele tale, păstrate ca amintire pentru zilele nostalgice. Timp de execuție: 5 - 7 zile Dimensiunile sunt alese conform cu ramele standard (din comerț), dacă doriți o dimensiune atipică vă rog să specificați acest aspect, iar timpul de finalizare poate...
Vizualizare
Tablou din licheni...
Disponibil
Tablouri

Tablou din licheni stabilizați - prietenie

58,29 lei
Optează pentru un cadou special și unic, oferind un tablou din licheni stabilizați, 100% naturali. * Anumite elemente pot să difere în funcție de disponibilitatea stocului de materiale.    Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați.  
Vizualizare

Cadouri pentru pasionații de călătorii

On the hills
Disponibil
Picturi

On the hills

728,57 lei
Tabloul intitulat ,, On the hills,, este o lucrare de artă originală, semnată de către artistul Mureșan Ioan.
Vizualizare
Caine pe Transfagarasan
Disponibil
Picturi

Caine pe Transfagarasan

182,14 lei
Pictura la care te uiti acum, este reala, cainele era acolo, era al unor frantuzoaice care venisera cu caravana pe Transfagarasan. Eu stateam langa caravana si intr-o diminteata am prins instantaneul, asa cum nu am mai vazut niciodata. Cainele privea la intreg peisajul din fata sa. Pictand acest tablou, am incadrat zen-ul cainelui si ambianta linistita...
Vizualizare

Cadouri personalizate

Scan portret
Disponibil
Desen în creion

Portret 1 persoană A3

358,00 lei
Portret 1 persoană realizat pe format A3 (29.70 x 42.00 cm) în creion, personalizat, realizat la cerere. Personalizat și creat cu produse de calitate, foaie de desen Fabriano și creioane speciale pentru desen.
Vizualizare
Portret 2 persoane
Disponibil
Desen

Portret 2 persoane A3

550,00 lei
Portret 2 persoane realizat pe format A3 (29.70 x 42.00 cm) în creion, personalizate, realizat la cerere. Personalizat și creat cu produse de calitate, foaie de desen Fabriano și creioane speciale pentru desen.
Vizualizare
Portret 1 persoana
Disponibil
Portrete la comandă

Portret 1 persoana A4

270,00 lei
Portret 1 persoană realizat pe format A4 (21.00 x 29.70 cm) în creion, personalizat, realizat la cerere. Personalizat și creat cu produse de calitate, foaie de desen Fabriano și creioane speciale pentru desen.
Vizualizare
Portret la comandă,  4 personaje, format A3
Disponibil
Desen

Portret la comandă, 4 personaje, format A3

536,00 lei
Portret 4 personaje pe format A3, realizat pe bază de comandă. Modelul cu 4 personaje prezentat se realizează exclusiv doar pe formatul de A3. Este creat pe hârtie de calitate, cu ramă inclusă în preț.
Vizualizare

Cadouri pentru pasionații de ceramică

Broșă unicat - cu buline
Disponibil
Bijuterii hand-made

Broșă unicat - cu buline

97,14 lei
Broșă unicat, modelată din pastă de modelaj cu uscare la aer.Este pictată și are aplicații de foiță șlagmetal cupru și auriu.
Vizualizare
Blue Garden
Disponibil
Sculptură

Blue Garden

350,00 lei
Lucrare realizată din ceramică teracotă. Pigmenți și glazură parțială.  
Vizualizare

Cadouri pentru pasionații de fotografii

Everything about Emotions
Disponibil
Fotografie

Everything about Emotions

291,43 lei
Do you see the colours? The game of black and white, expressed through emotions. Faces of simple people who expose their feelings.
Vizualizare
night
Disponibil
Fotografie

Canvas Night

218,57 lei
    DIMENSIUNI 50 x 70 cm MATERIAL Ramă: Lemn cu suport de prins pe perete, Material: 100% poliester
Vizualizare

Nu ai găsit încă ceea ce căutai?

Nu te îngrijora! Pe platforma noastră sunt disponibile mai mult de 1600 de lucrări de artă create cu dragoste și atenție. Aruncă o privire prin colecție, iar dacă consideri că te putem ajuta, nu ezita să ne contactezi!

Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.