Viziunea noastră

Art Gift este locul în care descoperi noile creații artistice, iar căutarea cadourilor unice pentru cei dragi se transformă într-o experiență plăcută, revelatoare.

Ne propunem să evidențiem arta care schimbă viața, arta care trezește imaginația, ne transformă casele și ne exprimă așa cum suntem cu adevărat. Art Gift este locul în care artiștii independenți români pot face din pasiunea lor un mod de a-și câștiga existența oferind oricui posibilitatea de a cumpăra obiecte de artă originale.

Cadouri cu timp

Artgift-urile sunt cadourile care transmit mai presus la valoarea materială, toată străduința, iubirea și timpul pe care le oferim celor dragi sub forma unor obiecte de artă personalizate care să placă astăzi, mâine, mereu...

Aici obiectele de artă devin cadouri pentru cei dragi

ArtGift oferă acces rapid la ce mai potrivită colecție de obiecte de artă, create cu timp, cu atenție la detalii, astfel încât, primitorul unui artgift să perceapă timpul și grija ce îi sunt purtate dincolo de cuvinte. Astfel obiectele de artă devin obiecte de neprețuit aduse în casa fiecăruia din noi, nu doar a iubitorilor de artă.

Ce servicii oferim?

Pentru iubitorii de artă

Te ajutăm să găsești obiecte de artă originale pe care le poți oferi cadou celor dragi sau pe care le poți achiziționa pentru plăcerea personală direct de la artiștii români.

Pentru artiști

Te promovăm ca artist și te ajutăm să îți vinzi obiectele de artă proprii prin intermediul unei platforme prietenoase, documentele și procedurile financiare fiind în grija noastră.

Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.