Despre noi

Art Gift este locul în care descoperi noile creații artistice în materie de arte vizuale și arte decorative, constituind un spațiu ce conferă descoperirea unor cadouri unice pentru cei dragi, căutarea transformându-se într-o experiență plăcută, revelatoare. 

Cine suntem noi?

Art Gift este denumirea comercială a Societății Online Art Gal S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, al cărei sediu se află la adresa Str. Vînătorilor, nr. 11, Timișoara, județul Timiș, înregistrată la ORC de pe lângă Tribunalul Timiș sub nr. J35/2422/05.06.2019, având codul de înregistrare fiscală 41226189.

Ce ne propunem?

Ceea ce ne propunem să facem prin intermediul acestei platforme, este de a evidenția acel gen de produs ce are puterea de a trezi imaginația vizualizatorului, arta care ne poate transforma casele și care ne exprimă cel mai bine personalitatea. Art Gift este locul în care artiștii independenți români pot beneficia de propria lor galerie de artă virtuală, dând frâu liber imaginației, dar totodată și o modalitate prin care să își poată vinde într-un termen scurt și la o valoare corectă operele create. Astfel, oferim posibilitatea oricărei persoane de a se implica în această lume creativă și de a achiziționa lucrări de artă originale. 

Aici, obiectele de artă devin cadouri pentru cei dragi. Artgift-urile sunt cadourile care transmit, mai presus de valoarea lor materială, toată străduința, iubirea și timpul pe care îl oferim celor dragi sub forma unor lucrări de artă personalizate, pline de suflet. 

Oferim acces rapid către cea mai potrivită colecție de opere de artă, create cu timp, cu atenție la detalii, încât, primitorul unui artgift să perceapă timpul și grija ce îi sunt purtate dincolo de cuvinte. Astfel, fiecare lucrare devine de neprețuit în casa fiecăruia dintre noi, a tuturor iubitorilor de artă.

Dacă doriți să utilizați serviciile noastre este necesar să vă dați acceptul în vederea utilizării  datelor dvs. cu caracter personal (nume, prenume, data nașterii, adresa de domiciliu, adresa de corespondență, adresa de e-mail, contul bancar, nr. de telefon și, în cazul artiștilor, opțional fotografia persoanei ). Pentru a utiliza serviciile noastre este necesar să aveți vârsta de 18 ani împliniți la momentul înregistrării pe site. Vă informăm că subscrisa Online Art Gal SRL, în calitate de operator, prelucrează date cu caracter personal. Pentru detalii în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal în cadrul societății noastre, vă rugăm să citiți integral Politica privind confidențialitatea și prelucrarea datelor  cu caracter personal disponibilă la secțiunea „Politica privind confidențialitatea și prelucrarea datelor  cu caracter personal” aflată pe site-ul nostru www.art-gift.ro. 

Ne angajăm să respectăm cu strictețe confidențialitatea datelor clienților noștri, folosindu-le exclusiv în scopul pentru care acestea au fost oferite în momentul solicitării lor. Te asigurăm de asemenea că nu vom furniza adresa de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice). Furnizarea datelor cu caracter personal sunt necesare pentru finalizarea unei comenzi.

Pentru solicitări sau informații suplimentare și specifice cu privire la modalitatea în care Societatea Online Art Gal S.R.L. prelucrează date cu caracter personal, precum și pentru a vă putea exercita drepturile privind protecția datelor, puteți contacta Responsabilul cu protecția datelor al Societății Online Art Gal S.R.L., prin următoarele modalități de contact: (i) prin e-mail, la adresa office@art-gift.ro; (ii) prin poștă, la adresa: Timișoara, Strada Vasile Alecsandri nr. 3, ap 3, jud. Timiș.

Totodată, am dori să te informăm că oferim posibilitatea utilizatorilor site-lui nostru de a trimite comentarii, întrebări și sugestii. Orice informație care este trimisă prin intermediul formularelor de contact va fi folosită ținând cont de dreptul la confidențialitate și la imagine al persoanelor.

Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.