Portret la comandă,  2 personaje, format A3
Portret la comandă,  2 personaje, format A3
Portret la comandă,  2 personaje, format A3
Portret la comandă,  2 personaje, format A3

Portret la comandă, 2 personaje, format A3

Disponibil
286,00 lei

Portret 2 persoane realizat pe format A3, realizat pe bază de comandă.

Este creat pe hârtie de calitate, cu ramă inclusă în preț.

Descriere

  • Timpul de execuție: Aproximativ 6 zile din momentul procesării comenzii, termen aplicat în funcție și de complexitatea solicitării adresate +  timpul adresat livrării, de luni până vineri, în termen de 5 zile lucrătoare din momentul finalizării comenzii.
  • Ramă + sticlă protecție: Elemente incluse în preț, însă, în cazul în care se dorește comandarea lucrării fără acestea (din motive personale, doriți să aplicați o ramă pe care deja o aveți, sau, doriți să achiziționați o ramă în funcție de preferința estetică/ locul unde se va amplasa lucrarea), vă rugăm să ne contactați și să solicitați un cod de reducere în urma căruia se va scădea valoarea elementelor din prețul stabilit.
  • Fotografie și alte detalii: Vă rugăm să ne trimiteți la adresa: office@art-gift.ro o fotografie clară (sau chiar mai multe din care artista vă poate face cea mai bună recomandare în scopul portretizării persoanelor), de rezoluție bună. Tot aici ne puteți adresa detaliile de personalizare sau anumite aspecte pe care le doriți surprinse în portret, înainte sau după procesarea comenzii.
  • Retur: Din păcate, această opțiune nu este valabilă întrucât lucrarea se realizează la comandă. În schimb, aveți posibilitatea de a primi fotografii din procesul de execuție pentru a putea oferi un feedback pe baza căruia se finalizează lucrarea. 

Ce este un portret?

Un portret este o operă de artă care spune povestea unei persoane. Portretul în creion însemnă cel mai unic, special și memorabil cadou pe care îl poți oferi unei persoane dragi, o amintire plăcută care va dăinui mai departe zeci de ani. Desigur, îți poți oferi chiar ție o asemenea lucrare de artă. De nu, nu-i așa?

Ce ne poate spune un portret?

Portretizarea ne poate spune despre modul în care îi vedem pe oameni. Portretele ne arată adesea cum arată o persoană, dar pot surprinde și o idee despre o persoană sau ceea ce reprezintă. Portretele ne pot spune, de asemenea, modul în care o persoană dorește să fie văzută și să surprindă o anumită stare de spirit pe care o trăiește. Acest lucru poate fi descris prin alegerea culorii și a unei atmosfere generale într-o imagine.

Ce putem învăța din portretizare? 

În istoria artei, portretele femeilor subliniau adesea frumusețea și modestia. Portretele bărbaților erau uneori folosite pentru a reprezenta puterea și statutul. În istoria mai recentă, portretizarea vine în forme infinite și nu mai este un indicator al statutului, ci un mod de a explora viața altei persoane.

Detalii produs

Medium
Creion
Subiect
Portret
Dimensiune
Mediu
Stil
Photorealism
Portret
Material
Hârtie
Pentru
Iubit / Soț
Iubită / Soție
Nași
Romantici
Ramă
Da
Sistem de prindere
Da
Decorare
Dormitor
Eveniment
Cununie civilă
International day of happiness
Lațime
30 cm
Lungime
42 cm
Grosime
2 cm
Greutate
1 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.