Ommagio
Ommagio detaliu stanga
Ommagio detaliu dreapta
din galerie -  Borderline, 2018, Iasi
din galerie - Borderline, 2018, Iasi
Ommagio
Ommagio detaliu stanga
Ommagio detaliu dreapta
din galerie -  Borderline, 2018, Iasi
din galerie - Borderline, 2018, Iasi

Ommagio

Disponibil
1.578,57 lei

Lucrarea „Omaggio” are rolul de a omagia forma organic abstractă dusă la extrem prin care proiectul "Silencio",  se identifică.

Forma abstractă repetată își asumă responsabilitatea dintre concept și materie, in proiectul din care lucrarea de fata face parte.

Personalizare

Nu uita să salvezi personalizarea pentru a putea adăuga în coș
  • Max 250 car.

Descriere

Lucrarea „Omaggio” componenta a proiectul „Silencio”, proiect ce prezintă o sinteză vizual-narativă, axată pe comportamentul observării-de-sine, printr-o interpretare a sindromului de glosofobie(teama de a vorbi public) relaționată cu anumite evenimente personale. Compozițiile repetitive, care prezintă forme abstract-organice, funcționează ca infrstructuri generate de subconștientul ce acționeaza prin propria originalitate. Proiectul poate fi înțeles și ca o formă de confesiune către public, a unui dialog interior a cărui consecință a fost învățarea unor comportamente noi, precum reiterarea progresivă, antrenarea, desensibilizarea, modelarea, metodele de relaxare. În contra-reflecție, libajul interior este mai rapid față de cel exterior(public), propozițiile fiind eliptice, comprimate, înlocuite de cele mai multe ori cu simboluri verbale. Experiența confesională caracteristică proiectului artistic prezentat intenționeză să transmită publicului încercarea de eliberare față de un mod de gândire patologic, repetitiv.

Detalii produs

Medium
Cărbune
creion, graphit
Subiect
Abstract
Stil
Abstract
Material
Lemn
Pentru
proiect de galerie
Lațime
200 cm
Lungime
51 cm
Grosime
2 cm
Greutate
9 kg

Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.