Dans in doi
Dans in doi

Dans în doi

Indisponibil
143,29 lei

Pictură acrilică pe carton pânzat, cu dimensiunea de 20x20 cm.

Sugestie de prezentare, rama nu este inclusă.

Descriere

Notă autor:

Prin pictura Dans în doi, se exprimă cea mai pură formă de iubire, o iubire necondiționată. Grația celor două păsări sugerează ușurința prin care putem trece chiar și prin cele mai dificile momente ale vieții, dar numai și numai împreună. 

Notă curator:

Pornind de la cuvintele ce formulează nota artistei, subiectul abordat în pictura de mai sus atinge o notă de o sensibilitate aparte. 

Cele două păsări, (lebede din punct de vedere al construcției corpurilor) prin deschiderea aripilor în tandem ne prezintă printr-un moment intim, cu grațiozitate, penajul și siguranța de care debordează împreună.

O simbolistică evidentă a acestei picturi o constă faptul că, precum în cazul multor popoare ale lumii, aceste păsări sunt întruchiparea eleganței, nobleței și a curajului.

De aici și trimiterea la faptul că, indiferent de greutatea momentului prin care trecem, mai devreme sau mai târziu această greutate va dispărea, însă, întotdeauna prin ajutorului și alături de persoana în care avem cea mai multă încredere și față de care am dezvoltat sentimente.

Recomandarea noastră în ceea ce privește amplasarea picturii, este de a căuta un loc la vedere fie la intrarea în propria locuință, fie, în apropierea spațiului de lucru pentru a vă oferii un strop de încredere în propriile forțe. 

Detalii produs

Medium
Acrilic
Subiect
Animal
Dans
Fericire
Natură
Stil
Abstract expresionism
Material
Pânză pe carton
Ramă
Nu
Sistem de prindere
Nu
Strat de vernis
Nu
Lațime
30 cm
Lungime
30 cm
Grosime
2 cm
Greutate
1 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.