On the hills
On the hills

On the hills

Disponibil
728,57 lei

Tabloul intitulat ,, On the hills,, este o lucrare de artă originală, semnată de către artistul Mureșan Ioan.

Descriere

Notă autor:

Tabloul intitulat ,, On the hills,, a fost realizat în anul 2020 în tehnica acrilic pe pânză, având dimensiunile de 25 X 30 cm.
Subiectul abordat, și anume peisajul, în care este reprezentat un drum ce traversează dealurile pe sub copacii umbroși, oferă un sentiment de relaxare și dorința de comuniune cu natura, dorința de a te depărta de zgomotul și agitația din cotidian.

Notă curator:

Artistul Ioan Mureșan reușește ca prin pictura mai sus prezentată să ne ofere o emoție extrem de puternică, un amestec de amintiri și de sentimente plăcute.

Reprezentarea dealului transpune privitorul pe drumul în cauză și îl lasă ca prin imaginație să viseze cu ochii deschiși. Nu avem nevoie de prea multe lucruri pentru a ne putea imagina firele de iarbă sub tălpile goale, căldura soarelui ce ne încălzește obrajii sau șuieratul subtil al vântului ce mângâie frunzele copacilor. 

Recomandarea noastră în ceea ce privește amplasarea unei asemenea piese de artă este decorarea spațiului unui cabinet medical sau a unui dormitor pentru a putea obține tot calmul emanat de tablou. 

Detalii produs

Medium
Acrilic
Subiect
Peisaj
Material
Canvas
Pentru
Colecționari
Parteneri de afaceri
Șefi
Ramă
Nu
Sistem de prindere
Nu
Decorare
Cabinet medical
Eveniment
Zi de naștere
Lațime
25 cm
Lungime
30 cm
Grosime
2 cm
Greutate
1 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.