Maci in vas de lut
Maci in vas de lut

Maci în vas de lut

Disponibil
1.942,86 lei

O frumoasa ilustrare a unui vas de lut cu maci poate fi piesa de rezistență din livingul tău sau al unei persoane dragi. 

Este o lucreare ce emană elegnață prin simplitatea și frumusețea florilor de mac de un roșu aprins ce intră în contrast cu pereții albi ai oricărei încăperi în care va fi așezată.

Descriere

Notă autor:

Lucrare în ulei, realizată în anul 2018, în mai multe straturi succesive, respectând timpul de uscare după fiecare strat, aproximativ 2 săptămâni, pentru o foarte bună aderență, frumusețe și rezistență în timp.

Tabloul este participant al unei expoziții de arte plastice organizată cu ocazia zilelor comunei Aninoasa, județul Dâmbovița.

O lucrare ce poate fi lăsată moștenire nepoților, sau, de ce nu, strănepoților!

*Lucrare autentică, studiu după natură! Nu va exista posibilitatea să găsiți acestă lucrare în altă parte!

Notă curator:

Prin tabloul realizat de către artista Cristina Ramona Grecu, intitulat „Maci în vas de lut” se oferă o modalitate unică de a energiza atmosfera și de a emite o stare de veselie oricărei încăperi în care se instalează.

Florile de mac au făcut parte cu siguranță din copilăria multora dintre noi. Crescute în mod spontan, din loc în loc, pe marginea drumurilor sau pe suprafața câmpurilor, culoarea aprinsă atrage mereu atenția. 

Atunci când aveți nevoie de o pată puternică de culoare într-o încăpere din locuința dumneavoastră, un tablou cu maci strălucitori poate să fie accentul pe care îl căutați.

 

 

Detalii produs

Medium
Ulei
Subiect
Floral
Dimensiune
Mare
Stil
Impresionism
Material
Canvas
Pentru
Bunici
Colecționari
Colegi
Iubitori de natură
Iubită / Soție
Mama
Nași
Romantici
Soră
Ramă
Nu
Sistem de prindere
Nu
Decorare
Birou
Camera copilului
Living
Eveniment
Botez
Cununie civilă
Zi de naștere
Print la cerere
Nu
Lațime
50 cm
Lungime
60 cm
Grosime
2 cm
Greutate
1 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.