Mândria
null
null
Mândria
null
null

Mândria

Disponibil
971,43 lei

*produsul are ramă (baghetă de lemn de culoare închisă) și agățătoare;

Descriere

Mândria trezește un sentiment de demnitate, de încredere în calitățile proprii care creează o senzație de mulțumire, de satisfacție, de plăcere și de bucurie. Sentiment de mulțumire cauzat de un succes, de o reușită, de o victorie. În sensul negativ o mândrie exagerată când individul are o atitudine de superioritate nejustificată față de alții, ea mai este numită măreție, îngâmfare, înfumurare, semeție, fală, fudulie, orgoliu, trufie. Sentimentele exagerate de mândrie sunt criticate, de exemplu, în unele fabule ale lui Alexandru Donici sau La Fontaine. Mândria este deosebit de pregnantă în unele culturi sau la unele popoare, ea se manifestă nu numai verbal ci și printr-o anumită ținută a corpului sau prin gesturi.

Lucrarea mea este mai puțin orientată spre mândria exprimată prin gesturi și mimică, dar explorează frumusețea cromatică a acestei emoții. Cromatică inspirată din studiul următor: http://www.openculture.com/2019/05/mapping-emotions-in-the-body.html  Recomand videoclipul din link pentru că cel mai mare proiect al meu are ca nucleu emoțiile umane și acest studiu. Pictura „Mândria” face parte din acest proiect.

Detalii produs

Medium
Acrilic
Subiect
Abstract
Portret
Stiință
Stil
Abstract
Abstract expresionism
Conceptual
Minimalism
Modern
Material
Pânză pe carton
Pentru
Bunici
Colecționari
Colegi
Parteneri de afaceri
Șefi
Ramă
Da
Sistem de prindere
Da
Lațime
80 cm
Lungime
100 cm
Grosime
5 cm
Greutate
3 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.