Shy
Shy
Shy
Shy

Shy

Disponibil
522,14 lei

Dacă îți dorești să amenajezi camera copilului într-un stil modern, curat și cu bun gust, lucrarea „Shy” este o alegere inspirată.

Culorile folosite, nu foarte puternice și în mod special nuanțele de albastru, pot crea o ambianță liniștitoare potrivită pentru vise colorate.

Descriere

Notă autor:

Pictură cu pasărea flamingo într-o culoare puternică roz de vopsea acrylică pe pânză întinsă pe șasiu de lemn. 

Tabloul a fost inspirat de timiditatea păsării de flamingo, pusă în antiteză de faptul că acestor păsări le place de fapt să socializeze, stând în colonii formate din câteva sute de membri și până la câteva mii. 

Tabloul este înrămat conform imaginii de prezentare în care apare cu o ramă argintie.

Notă curator: 

Din nota artistei Niculae Simona despre tabloul său, Shy, descoperim o antiteză între personalitatea pasării flamingo pictată și personalitatea generală a acestei specii. Totuși, este de știu faptul că aceste păsări sunt monogame, iar părinții își construiesc un cuib împreună pentru a avea grijă de singurul ou depus. 

Pasărea impresionează prin aspectul ei de o eleganță fără asemănare, prin culoarea roz, neobișnuita, și prin faptul că este destul de prietenoasă cu omul, însă a cărui atingere totuși nu o acceptă.

Datorită culorilor puternice, vesele și strălucitoare, tabloul Shy este recomandat de către echipa noastră în vederea amplasării acestuia în interior camerei copilului/ copiilor dumneavoastră.

Detalii produs

Medium
Acrilic
Subiect
Animal
Fantasy
Natură
Still life
Stil
Art&Deco
Impresionism
Modern
Material
Canvas
Pentru
Bunici
Colecționari
Colegi
Copii
Iubitori de animale
Parteneri de afaceri
Profesori
Ramă
Da
Sistem de prindere
Da
Decorare
Camera copilului
Dormitor
Eveniment
Botez
Casă nouă
Zi de naștere
Print la cerere
Nu
Lațime
55 cm
Lungime
62 cm
Grosime
2 cm
Greutate
1 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.