Tablou ”FIESTA” cu agatatoare

Tablou ”FIESTA”

Disponibil
429,86 lei

Tablou pictat in acrilic pe panza, de dimensiuni 80/30 cm. Acest tablou a fost inspirat din calatoriile facute in tarile exotice.Este reprezentata imaginea culturii acestor tari, in care muzica este prezenta la orice colt de strada.Asadar, o trupa formata din patru cantareti, interpreteaza piese , cantand la instrumentele specifice.Detaliile și partile importante sunt scoase in evidenta de catre gliterul care face ca toata imaginea sa fie mai reala.

Descriere

Acest tablou a fost inspirat din calatoriile facute in tarile exotice. Este reprezentata imaginea culturii acestor tari, in care muzica este prezenta la orice colt de strada. Asadar, o trupa formata din patru cantareti, interpreteaza piese, cantand la instrumentele specifice. Detaliile si partile importante sunt scoase in evidenta prin folosirea gliterului care fac imaginea mai convingatoare si mai aproape de realitate.

Detalii produs

Medium
Acrilic
Subiect
Muzică și instrumente muzicale
Material
Canvas
Pentru
Bunici
Colecționari
Colegi
Copii
Frate
Iubit / Soț
Iubitori de călătorii
Iubită / Soție
Profesori
Soră
Ramă
Nu
Sistem de prindere
Da
Strat de vernis
Aspect final lucios
Decorare
Birou
Cafenea
Living
Restaurant
Eveniment
International day of happiness
Zile Internaționale
Lațime
30 cm
Lungime
80 cm
Grosime
2 cm
Greutate
1 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.