Sub palmieri
Sub palmieri

Sub palmieri

Disponibil
607,14 lei

Dacă îți e dor de mare, să te sclazi în razele soarelui, pe o plajă exotică, cu sunetul valurilor care se sparg ușor la mal, pictura aceasta îți este dedicată.

E o lucrare care transmite, dincolo de orientarea copozițională, o stare de relaxare de care te poți bucura oricând în confortul casei tale.

Descriere

Notă autor: 

Cadrul picturii reprezintă o imagine foarte dragă și personală, fiind inspirată și pictată după o fotografie făcută în timpul vacanței de lună de miere în Insulele Maldive. De fiecare dată când privesc această pictură îmi aduc aminte de starea aceea de relaxare, de căldură, de soare, de apa cristalină, de briza ușoară și de tot ceea ce oferă un peisaj exotic împreună cu starea de împlinire de a fi acolo cu persoana iubită. 

Notă curator:

Pictura Sub palmieri a artistei Sumuschi Erika-Laura, reușește să capteze într-o notă de simplitate întregul efect ambiental al unui moment de relaxare într-o spațiu exotic. Prin orientarea compozițională în care au fost surprinși palmierii pictați, artista ne sugerează să ne imaginăm și să visăm cu ochii deschiși la priveliștea pe care o poți vedea în timp ce stai așezat pe un șezlong la căldura soarelui și sub umbra delicată a frunzelor de palmier.

Suntem de părere că deși nu ne putem îndeplini de fiecare dată dorința de a evada într-o locație exotică, sau, în orice alt colț de lume în care ne dorim să ajungem, un simplu exercițiu de imaginație poate fi extrem de benefic psihicului și întregii noastre dispoziții pe parcursul unei zile obișnuite. 

Vă recomandăm amplasarea acestei picturi într-un colț al locuinței dumneavoastră, sau, a spațiului de lucru în care reușiți să vă acordați un moment de relaxare și de liniște, începând din apropierea fotoliului preferat în care vă savurați pauza de cafea și până în dormitor, unde, știm cu toții cât de important este să creăm un ambient armonios și relaxant.

Detalii produs

Medium
Acrilic
Subiect
Natură
Peisaj
Stil
Abstract expresionism
Material
Canvas
Carton
Ramă
Nu
Sistem de prindere
Nu
Decorare
Restaurant
Print la cerere
Da
Lațime
24 cm
Lungime
30 cm
Grosime
2 cm
Greutate
1 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.