Monalisa
Monalisa

Mona Lisa

Disponibil
425,00 lei

Toată lumea o cunoaște pe Mona Lisa din celebra pictură a lui Leonardo Da Vinci.

Acum într-o variantă reinterpretată, modernă, însă extrem de sugestivă, Mona Lisa poate fi piesa principală în decorarea casei sau biroului tău.

De asemenea, o poți oferi cadou unei persoane care iubește arta la fel de mult ca noi.

Descriere

Notă autor:

Femeie cu expresie gânditoare și surâs abia schițat. Tabloul Mona Lisa nu este pictat pe suprafața unei pânze, capodopera fiind realizată pe o scândură de plop, motiv pentru care am ales să pictez în acryl pe hârtie, într-o variantă mult mai stilizată, însă, având grijă să îi păstrez misterul.

Notă curator:

Tabloul artistei Meuță Anne Mary, Mona Lisa, realizat într-o notă abstractă și stilizată, captează subiectul celui mai faimos și mai controversat tablou din întreaga istorie a artelor. Purtând numele și întruchipând imaginea faimosului portret realizat de către artistul Leonardo Da Vinci, tabloul de față este o reinterpretare modernă, adaptându-se esteticii de actualitate. 

Pictura reprezintă unul din primele portrete pe fondul unui peisaj imaginar. O caracteristică interesantă este că fundalul nu este uniform, partea din stânga este evident la un nivel mai jos decât în dreapta, fiind probabil adăugată mai târziu în cursul realizării compoziției. Tabloul a fost restaurat în mai multe rânduri. Analizele cu raze Röntgen au revelat încă trei straturi de pictură sub cel vizibil.

În epoca modernă, artiștii avangardiști au utilizat des motivul acestei picturi, realizând chiar variații caricaturale ale acesteia. Printre cele mai notabile este cea suprarealistă a lui Salvador Dalí, intitulată Autoportret ca Mona Lisa, care a adăugat mustăți chipului femeii.

Recomandarea noastră în ceea ce privește amplasarea unei asemenea piese de efect, este de a căuta în locuința dumneavoastră un punct central, sau, un punct vizibil încă din momentul în care se intră în locuință, sau, în camera în cauză. De asemenea, un efect deosebit de interesant îl puteți obține prin alăturarea acestui tablou în dreptul unei oglinzi, efectul vizual fiind unul care nu va trece cu vederea față de cel ce îl va privi. 

Detalii produs

Medium
Acrilic
Subiect
Geometrie
Portret
Stil
Cubism
Material
Carton
Pentru
Bunici
Colecționari
Colegi
Iubit / Soț
Iubită / Soție
Mama
Parteneri de afaceri
Profesori
Soră
Șefi
Ramă
Da
Sistem de prindere
Da
Strat de vernis
Nu
Decorare
Birou
Cabinet medical
Cafenea
Dormitor
Living
Restaurant
Eveniment
Casă nouă
Zi de naștere
Print la cerere
Nu
Lațime
30 cm
Lungime
40 cm
Grosime
2 cm
Greutate
1 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.