null
Mireasa visand
null
null
Mireasa visand
null

Mireasă visând

Indisponibil
521,00 lei

În universul feminin, nunta este unul dintre cele mai frumoase și așteptate momente. Plin de emoții și stări ce marchează noi începuturi.

De aceea, lucrarea de față este un cadou cu totul și cu totul special pe care îl poți face unei viitoare mirese pentru ziua cea mare.

Descriere

Notă autor:

Această pictură transpune în culoare ceea ce Lang Leav spune despre iubire.

„Când două suflete se îndrăgostesc, nu există decât dorința de a fi unul lângă celălalt. Sufletele nu au calendare sau ceasuri, nici percepția noțiunii de timp sau distanță. Ele știu doar că este firesc să fie împreună.”

Pictură în ulei pe pânză realizată în 2019, în timpul pregătirilor propriei nunți, pentru a evoca momentele de contemplare, anticipare și reverie legate de ziua cea mare.

Notă curator: 

Prin tabloul Mireasa visând, artista Iacob Anca transpune prin tușele fine de pensulă o imagine extrem de sensibilă și de rafinată, cu atât mai mult cu cât a fost inspirată de ziua propriei nunți. Senzațiile intense și valul copleșitor de emoții pot fi traduse prin poziționarea personajului cu spatele la privitor, evitând a își arăta profunzimea tuturor gândurilor trăite. Totodată, acest detaliu compozițional, accentuează și o notă misterioasă a identității femeii ce a îmbrăcat pentru prima dată rochia de mireasă. 

Este de remarcat și finețea cu care a fost tratată pânza, în așa fel încât, în ciuda unor detalii duse spre realism sau chiar photorealism, se poate percepe finețea pielii, delicatețea materialului textil în care a fost croită rochia de mireasă, sau, prețiozitatea cercelului.

Mireasa visând, întruchipează ziua cea mare a fiecărei femeie ce poartă în suflet o dragoste imensă, inexplicabilă în cuvinte, față de persoana iubită, persoana față de care va jura credință și susținere în orice moment al vieții, indiferent de bucuria sau greutatea prin care va trece. 

Vă recomandăm amplasarea acestui tablou pe un perete, sau într-un colț al casei în care există deja amplasate obiecte importante pentru familia dumneavoastră, cu o valoare sentimentală neprețuită, în așa fel încât să intensifice și să complimenteze amintirile dragi, aducându-vă zâmbetul pe buze atunci când le priviți. O singură clipă de fericire poate să declanșeze în interior o stare de bine care vă va însoți pe întreg parcursul zilei.

Detalii produs

Medium
Ulei
Subiect
Anatomie
Stil
Impresionism
Material
Canvas
Pentru
Colecționari
Iubită / Soție
Romantici
Soră
Ramă
Nu
Sistem de prindere
Nu
Strat de vernis
Aspect final satinat
Decorare
Birou
Dormitor
Living
Restaurant
Eveniment
Casă nouă
Cununie civilă
Lațime
30 cm
Lungime
30 cm
Grosime
2 cm
Greutate
0 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.