null
null

Delicatețe

Indisponibil
485,71 lei

Tabloul „Delicatețe” este o lucrare de artă ce merită pusă în valoare. 

Deși fundalul este întunecat, pictura emană luminozitate și scoate în evidență delicatețea florilor de bujori.

Alege să o oferi cadou unei persoane dragi sau de ce nu, să o folosești pentru a da o notă elegantă biroului sau livingului tău.

Descriere

Notă autor:

Cu delicateţe la suprafaţă, dar cu fermitate în profunzime.

Pictura reprezintă un bujor și este realizată în culori acrilice de înaltă calitate, o pictură în care predomină nuanțele fine, pastelate și luminoase care bucură ochiul oferindu-i senzația de delicatețe.

Tabloul a fost realizat în timpul carantinei impuse la nivel național în urma instalării pandemiei date de virusul covid-19. Am căutat să aduc natura și frumusețea sa în propria locuință, deoarece i-am simțit lipsa și am dorit să fiu mai aproape de aceste lucruri. 

Notă curator: 

Pandemia prin care am trecut în acest an și efectele rămase în urma acesteia ne-au afectat și afectează în continuare extrem de puternic. Însă, în egală măsură, ne-a oferit fiecăruia dintre noi șansa de a putea sta cu adevărat și a înțelege care sunt cele mai importante și prețioase lucruri pentru noi. Ceea ce ne definește și fără de care ne simțim lipsiți de viață și complet alte persoane. 

Tabloul realizat de către artista Nacu Ana-Maria, Delicatețe, aduce un semnal de alarmă asupra acestor lucruri mici ce ne compun viața, însă, sunt lucruri de care nu suntem complet conștienți de cât de importante sunt pentru noi.

Floarea pictată, întruchipează imaginea unui bujor, floare care de altfel și-a început procesul de înflorire în timpul carantinei. Este cunoscut faptul că este o floare extrem de apreciată, atât datorită frumuseții și bogăției petalelor sale, dar și datorită parfumului dulce și persistent pe care îl emană. 

În tablou, bujorul este surprins întocmai în momentul de deschidere a petalelor catifelate, pentru a oferi o bucurie și un moment special celui ce îl privește. Recomandarea noastră, subiectivă de altfel, este de a îl amplasa într-un spațiu deschis din locuința dumneavoastră, pentru a nu lăsa nici un alt element decorativ să „concureze” vizual cu tabloul.  

Deși în sugestia noastră de prezentare am ales să atașăm tabloului o ramă de lemn în linii simple, faptul că a fost ales un fundal în culoare închisă îi permite tabloului cu ușurință să fie montat pe un perete chiar și fără ramă. 

 

Detalii produs

Medium
Acrilic
Subiect
Botanică
Floral
Stil
Impresionism
Material
Canvas
Pentru
Colecționari
Iubitori de natură
Iubită / Soție
Mama
Nași
Parteneri de afaceri
Profesori
Ramă
Nu
Sistem de prindere
Da
Strat de vernis
Aspect final satinat
Decorare
Birou
Dormitor
Living
Print la cerere
Nu
Lațime
40 cm
Lungime
50 cm
Grosime
4 cm
Greutate
1 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.