UP (Sus)
null
null
UP (Sus)
null
null

UP (Sus)

Disponibil
819,64 lei

„Up” este lurcrarea de artă care își are locul în biroul tău.

Inspirată de cultura japoneză, această pictură captează într-un cadru natural materializarea gândurilor pozitive și crează o atmosferă propice muncii de la birou.

*Poți completa decorul prin amplasarea alături a celei de-a doua variante a acestui concept, realizată de arista Oana Mazarache.

Descriere

Notă autor:

Lucrarea "UP (Sus)" are la bază teoria apei susținută de pseudo-omul e știință japonez Masaru Emoto. Pictura oprește privirea, câteva secunde, pe crestele munților, coborând privirea, ea este absorbită de cristalul de apă, simbol al fericirii. Plutind, acesta amintește de peisajul omniprezent al naturii și indispensabil omenirii. Peisajul care se prezintă la fel pentru toți, dar care este văzut atât de diferit fiind condiționat de emoțiile fiecăruia, transmise prin proiectarea gândurilor asupra peisajului. 

Eu am ales să proiectez gânduri de fericire asupra apei munților care s-a cristalizat sub forma unui fulg simetric, armonios și complex. Acțiune care îmi amintește că viața se materializează și în funcție de atitudinea noastră față de situația dată, indiferent care ar fi ea. 

*Lucrare originală realizată în culori acrilice pe pânză de bumbac cu sașiu de lemn de brad. Tabloul de dimensiuni medii (60x80 cm) aduce mai aproape natura de casă și ne amintește sa privim viața cu bunătate și speranță. 

Notă curator:

Pornind de la cuvintele artistei Oana Mazarache și ideea de la care a fost creat tabloul mai sus prezentat, în care teoria japonezului Masaru Emoto specifică faptul că structura moleculelor este apa influențată de conștiința omului, se crează un cadru meditativ, de conștientizare a modului în care proiecțiile negative, fie și la nivel intern, sunt extrem de puternice. 

Este extrem de ușor să cădem în tentația proiectării unor gânduri negative, gânduri care de cele mai multe ori nu sunt cu adevărat cele reale, cele în care credem, ci sunt gânduri declanșate pe fondul oboselii sau a unui cumul de momente pline de stres și tensiune. Și, mai mult decât atât, este extrem de uimitor felul în care ne putem schimba starea de spirit, a noastră sau a celor din jurul nostru, doar prin eliminarea și evitarea unor asemenea gânduri negative.

Pentru a încerca să rămâneți cât mult într-o notă pozitivă și optimistă, vă recomandăm amplasarea acestui tablou într-un spațiu în care desfășurați cea mai multă activitate pe parcursul zilei, fie, la locul de muncă sau biroul de acasă.

Detalii produs

Medium
Acrilic
Subiect
Anotimpuri
Fericire
Geometrie
Natură
Peisaj
Stiință
Viața rurală
Stil
Expresionism
Modern
Realism
Material
Canvas
Pentru
Colecționari
Colegi
Frate
Iubit / Soț
Iubitori de călătorii
Iubitori de natură
Iubită / Soție
Nași
Parteneri de afaceri
Profesori
Soră
Șefi
Ramă
Da
Sistem de prindere
Da
Strat de vernis
Aspect final mat
Decorare
Birou
Cabinet medical
Cafenea
Living
Restaurant
Eveniment
Casă nouă
Cununie civilă
Zi de naștere
Lațime
60 cm
Lungime
80 cm
Grosime
5 cm
Greutate
2 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.