Down (Jos)
null
null
Down (Jos)
null
null

Down (Jos)

Disponibil
819,64 lei

Dacă ești adeptul culturii Japoneze, tabloul „Down” este o lucrare de artă care ți se potrivește.

Acesta prezintă o teorie asupra modului în care modul de gândire ne poate influența viața. Alege să așezi acest tablou în biroul tău pentru un boost de pozitivism.

*Poți completa decorul prin amplasarea alături a celei de-a doua variante a acestui concept, realizată de arista Oana Mazarache.

Descriere

Notă autor:

Lucrarea "Down (Jos)" are la bază teoria pseudo-omului de știință japonez Masaru Emoto care susține faptul ca structura moleculelor e apa care este influențată de conștiința omului. Pictura reprezintă această teorie din perspectiva gândurilor cu proiecții negative (spre exemplu: sunt bun de nimic, o să pierd, sunt urât, urăsc pe toată, etc.).

În tablou, cristalul reprezentat simbolizează ura transmisă, fie celor din jur, fie propriei persoane. Imaginea munților se regăsește în cutele tăioase și neuniforme ale cristalului. Aici intervine starea de spirit a privitorului. 

Într-adevăr, munții înalți pot fi periculoși, dar în același timp poate fi o aventură pe cinste să ajungi la altitudini mari. Totul depinde de perspectiva din care privim situația. 

*Tablou original realizat în culori acrilice și pastă de relief, are dimensiune medie și se încadrează perfect în orice ambient. 

Notă curator:

Pornind de la cuvintele artistei Oana Mazarache și ideea de la care a fost creat tabloul mai sus prezentat, în care teoria japonezului Masaru Emoto specifică faptul că structura moleculelor este apa influențată de conștiința omului, se crează un cadru meditativ, de conștientizare a modului în care proiecțiile negative, fie și la nivel intern, sunt extrem de puternice. 

Este extrem de ușor să cădem în tentația proiectării unor gânduri negative, gânduri care de cele mai multe ori nu sunt cu adevărat cele reale, cele în care credem, ci sunt gânduri declanșate pe fondul oboselii sau a unui cumul de momente pline de stres și tensiune. Și, mai mult decât atât, este extrem de uimitor felul în care ne putem schimba starea de spirit, a noastră sau a celor din jurul nostru, doar prin eliminarea și evitarea unor asemenea gânduri negative.

Pentru a încerca să rămâneți cât mult într-o notă pozitivă și optimistă, vă recomandăm amplasarea acestui tablou într-un spațiu în care desfășurați cea mai multă activitate pe parcursul zilei, fie, la locul de muncă sau biroul de acasă.

Detalii produs

Medium
Acrilic
Mixed media
Subiect
Anotimpuri
Geometrie
Natură
Peisaj
Stiință
Tristețe
Viața rurală
Stil
Expresionism
Modern
Realism
Material
Canvas
Pentru
Colecționari
Colegi
Frate
Iubit / Soț
Iubitori de călătorii
Iubitori de natură
Iubită / Soție
Parteneri de afaceri
Profesori
Șefi
Ramă
Da
Sistem de prindere
Da
Strat de vernis
Aspect final mat
Decorare
Birou
Cabinet medical
Cafenea
Living
Restaurant
Eveniment
Casă nouă
Cununie civilă
Zi de naștere
Lațime
60 cm
Lungime
80 cm
Grosime
5 cm
Greutate
2 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.