..
..

Dor de vacanță

Disponibil
143,29 lei

Pictură acrilică pe carton pânzat, cu dimensiunea de 20x20 cm.

Sugestie de prezentare. Pictura nu vine însoțită de rama din imagine.

Descriere

Notă autor:

Dacă îți este dor de o vacanță, prin pictura de mai sus te poți pierde prin tușele de pensulă, visând la un loc ideal, liniștit, potrivit pentru a crea amintiri frumoase alături de persoanele dragi ție.

Notă curator:

Chiar dacă anul 2020 a însemnat pentru absolut toată lumea un an dificil, un an în care viețile tuturor, planurile sau dorințele avute s-au dat peste cap, dispărut complet sau au suferit modificări drastice, echipa noastră consideră că, putem în continuare să visăm și să ne bucurăm de ceea ce avem. 

Pictura realizată de către artista Sumuschi Erika-Laura ne oferă tocmai acest imbold la visare și, de ce nu, la rememorarea momentelor pline de fericire și relaxare trăite din timpul vacanțelor anterior avute. 

Prin compoziția și cromatica utilizată pentru a picta scena de mai sus, artista reproduce un crâmpei de amintire, un fragment din timpul unei plimbări pe o potecă ce dispare în zare. 

Nu ne prezintă cine este personajului care se bucură de această priveliște, dacă este alături de cineva, care este motivul, sau, care este destinația finală a acestei plimbări, tocmai, subiectiv vorbind, pentru a vă lăsa să vă imaginați propriul moment magic. 

Vă recomandăm cu căldură amplasarea acestei piese în dormitorul propriei locuințe, sau, în dormitorul copilului sau copiilor dumneavoastră în vederea stimulării și declanșării celor mai frumoase amintiri avute. 

Detalii produs

Medium
Acrilic
Subiect
Anotimpuri
Natură
Peisaj
Stil
Expresionism
Material
Pânză pe carton
Pentru
Bunic
Bunici
Bunică
Copii
Iubitori de călătorii
Sistem de prindere
Nu
Strat de vernis
Nu
Decorare
Camera copilului
Dormitor
Print la cerere
Nu
Lațime
20 cm
Lungime
20 cm
Grosime
2 cm
Greutate
1 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.