G102
G102

G102

Disponibil
607,14 lei

Florile de salcâm ne încântă cu mirosul și gustul lor dulceag.

De accea, această pictură le pune în prim plan pentru a aduce natura și sentimentul de primăvară, viața și culoarea în casa ta sau în casa persoanei căreia alegi să o dăruiești.

Descriere

Notă autor: 

Fiecare om ar trebui să asculte puţină muzică, să citească puţină poezie şi să privească o pictură frumoasă în fiecare zi din viaţa sa, astfel încât îngrijorările lumeşti să nu-i oblitereze simţul frumosului pe care Dumnezeu l-a implantat în sufletul uman.

Notă curator:

Tabloul artistului Radulea Dan Marian apreciază expresia individuală a imaginii surprinse. Experiența directă a artistului față de subiectul său, răspunsul său emoțional la natură și intuiția lui sunt toate prezente pe suportul de pânză al tabloului.

Toate elementele de pictură au fost folosite în slujba acestui scop. Se observă de la o primă analiză faptul că artistul deține toate calitățile necesare și controlează pe deplin tehnica impresionistă a marilor maeștri. 

Impresionismul este o mișcare artistică, manifestată la început în pictură, mai târziu și în muzică, mai ales în Franța , și care marchează desprinderea artei moderne de academismul tradițional.

Pictura impresionistă s-a dezvoltat în perioada cuprinsă între 1867 și 1886 , caracterizată prin concentrarea asupra impresiilor fugitive produse de o scenă sau de un obiect, asupra mobilității fenomenelor, mai mult decât asupra aspectului stabil și conceptual al lucrurilor, preferând pictura în aer liber și folosind o cromatică pură și tușeuri fine de penel pentru a simula lumina reală.

Recomandarea noastră în ceea ce privește locația ideală de amplasare a unei asemenea piese valoroase, este de a căuta locul cel mai rafinat și mai elegant din locuința dumneavoastră. De asemenea, acest tablou poate să creeze cu ușurință un punct statement în biroul dumneavoastră, în cazul în care doriți să schimbați atmosfera generală din spațiul de lucru.

În ciuda faptului că tabloul a fost realizat în culori vii, puternice și strălucitoare din punct de vedere cromatic, acesta nu va influența în mod negativ stilul în care a fost decorat spațiul în cauză, din contră, va crea un punct de referință și mai multă lumină.

Detalii produs

Medium
Ulei
Dimensiune
Mediu
Material
Carton
Pentru
Parteneri de afaceri
Ramă
Nu
Sistem de prindere
Nu
Strat de vernis
Nu
Decorare
Cabinet medical
Living
Eveniment
Zi de naștere
Lațime
50 cm
Lungime
40 cm
Grosime
2 cm
Greutate
1 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.