Tablou Vermeer- The Milkmaid

Tablou Caravaggio - The incredulity of St. Thomas

Disponibil
3.278,57 lei

Ulei pe pânză, reproducere.

Descriere

Notă artist:

Tehnica ulei pe pânză, reproducere, datat și semnat de autor Adina Lupan.

Notă curator:

Accentul se pune pe mâna dreaptă a lui Sfântul Toma, ghidată ferm de cea a lui Hristos, întrucât dubiosul solid stăruiește cu grijă rana cu degetul arătător. În mod pronunțat, mâinile celorlalți doi apostoli sunt ascunse, deși curiozitatea lor este nedisimulată și abia mai puțin reținută decât a lui Toma. Toți cei trei apostoli sunt descriși ca materialisti rustici fără imaginație sau tact.

Ei nu pun la îndoială identitatea lui Hristos, dar sunt fascinați de rana sa ca fenomen tangibil, dovadă fizică a existenței Lui ca om în lumea lor corporală, deși nu mai există. Hristos, care este înțelegător, mai degrabă îngăduitor decât reproș, nu are un halo sau orice alt semn al divinității Sale.

Trunchiul său atletic decupat contrastează cu forma corpolentă a lui Toma, iar fizionomia Sa este mai rafinată decât cea a apostolilor. Dar El vine la ei ca un om făcut din carne și sânge, mai degrabă decât ca un duh fără trup, așa că învierea Sa este reținută în termenii lor literali și este cu atât mai miraculoasă.

Mesajul este din nou unul al credinței; Cuvintele lui Hristos au fost: „Pentru că M-ai văzut, Toma, ai crezut: fericiți cei care nu au văzut și au crezut”.

Detalii produs

Medium
Ulei
Subiect
Religie
Dimensiune
Mare
Material
Canvas
Pentru
Colecționari
Parteneri de afaceri
Șefi
Ramă
Nu
Sistem de prindere
Nu
Lațime
60 cm
Lungime
80 cm
Grosime
7 cm
Greutate
2 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.