Anemone
Anemone

Anemone

Disponibil
723,00 lei

Descriere

Notă curator: 

Pictat într-o manieră extrem de elegantă, tablou Anemone realizat de către artistul Ioan Mureșan, ne invită să visăm la prospețimea aerului de primăvară și căldura soarelui ce ne oferă aceste flori ce impresionează prin frumusețea lor, dar și prin semnificația avută. 

Se prea poate să fi auzit până acum de această denumire, de anemone, însă, pentru mulți dintre noi, aceste flori sunt cunoscute din popor drept Floarea Paștelui.

Întocmai, aceste flori ce apar într-o varietate de culori, care mai de care mai pastelată sau vibrantă, nu înfloresc niciodată mai repede de 13 martie și nici mai târziu de 10 mai, reușind de fiecare dată să fie înflorite în timpul sărbătorilor pascale.  

Recomandare: 

Acest tablou nu doar că se adresată iubitorilor de flori sau de anemone, dar și spre a fi oferit în momente importante din viața unei persoane dragi precum: logodna, căsătoria, ori, apariția primului copil în familie. 

Detalii produs

Medium
Ulei
Subiect
Floral
Material
Canvas
Ramă
Nu
Sistem de prindere
Nu
Strat de vernis
Aspect final lucios
Print la cerere
Nu
Lațime
40 cm
Lungime
40 cm
Grosime
2 cm
Greutate
1 kg

Alte lucrari ale aceluiasi artist
Poate iți place și...Produs adăugat în wishlist
Produs adăugat la comparare

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.

Află mai multe informații despre Politica cookie aici.